Gott nytt år !








Lokal fixad :)

Så nu är Lokalen fixad :D bara o åka dit en halvtimme före i morgon o tända lite ljus och så :)
jag Tommy och Emma va ju jätte duktiga på o fixa sånt här, men det blir ingen mer gång ;)

träffade Peter och suss på Kronhallen oxå, eller ja, vi förföljde dom till Kronhallen om man nu ska vara helt ärlig ;)
kul o höra på Peter och Tommy när dom börjar härja, som två små barn ^^

nä nu ska jag umgås med Tommy och Lilla Urban här!

btw, fick en anonym komentar förut, och du kan ju skriva ditt namn, ist för o vara anonym så kanske jag kan tänka på att publisera din komentar, men små barn vågar ju inte sånt :P


haha !

jaja, what ever, bara 3 dagar tills Hanna kommer hem nu, mys! :D <3

over and out

HAHAHAHAHAHAHHAHAHA!!

jag har hört så mkt om kissie, dessie, paow m.m så jag ville gå in och kolla på deras bloggar var det va för några ;) haha jag va på väg att ramla av stolen när jag läste bloggarna, men det va faktiskt inte pga vad dom skrev (nog för att dom verkade vara rätt inteligent befriade) utan för att jag skumma igenom komentarerna  lite smått sådär, och vad säger man ?!
haha jag kom iaf fram till;
1, deras läsare hatar dom, men fortsätter att gå in på deras bloggar för o komentera elaka saker, därav tjänar dom mer och fortsätter o bloggar.
2. om dom verkligen hatar dom så mkt, och inte vill läsa, se eller höra något ifrån dom, varför går dom ens in på bloggarna?
3. varför ens ödlsa energi på att sitta och skriva en massa onödiga komentarer ?
4. folk kan inte ha mkt bättre för sig än o trakasera andra ;)

Haha ja det va iaf lite, jag kan ju säga så här, jag gillade inte bloggarna, och jag kommer garanterat inte gå in på dom igen, bara för o lämna en elak komentar, känns inte värt det liksom, så jag håller mig helt enkelt bara borta ;)

Men iaf, tack för skratten, ett gott skratt förlänger ju livet ;D

HAHAHAHAHAHAHA ^^

onsdag

hopp då var vi 18 loppor fattigare då ;)

Haha igår så va Tommy först o kollade på en bil i Degerfors, men den personen vägrade o prutta ner priset och Tommy vägrade att betala 20 tusen för den, för det va den inte värd. så där blev det ingen affär, så ringde han på en bil i Eskilstuna, så igår kväll åkte jag, Tommy och Tommy Ö upp ditt, det tog ju sin lilla tid kan jag säga ;)

men iaf, den här familjen bodde på landet och på grusvägen upp till deras hus va det glas halt! men det gick bra iaf!
det var verkligen svinkallt där oxå, va helt blå om läpparna, fötterna och händerna! usch vad hemskt ;)
Gubben som ägde bilen va oxå bra rolig, skulle visa upp allt han hade i bilväg osv, men dom verkade vara en trevlig familj!

vi fick komma in och värma oss en liten sväng oxå, samtidigt som Tommy skrev på papprerna, och gud vad jul mysigt dom hade, ett riktigt lantställe :) två små söta barn hade dom oxå, den minsta såg ut exakt som min lillebror när han va liten, långt blont lockigt hår ^^ haha ville kidnappa honom ^^

Haha iaf, det slutade med att volvon följde med oss hem så nu har Tommy för tillfället 3 bilar, och 18 loppor fattigare, jag tyckte minsan att jag kunde få köpa roligare saker, som kläder osv för dom istället, men det gick han inte med på, snålisen ;D haha.

När Örngren skulle parkera familjeräsen borta vid svedbergs så körde han fast i snön, det såg rätt så kul ut, speciellt när min lilla älskling börja butta på bilen ;D haha!

ja det va väl typ allt om igår kväll! ;P


Idag ska vi fixa lokalen, pynta och lite så, göra det lite mysigt så att säga. pust :P

och i morgon är det nyår, men för en gångs skull.. så har jag faktiskt haft ett bra år, dom senaste åren har varit skit år med massa sorg, svek och bortgång.. men det här året har varit toppen!

Jag har träffat massa nya människor, som jag tycker grymt mkt om, jag har fått bättre kontakt med mina gammla vänner och jag har ju träffat Tommy oxå ;) Hannas utveckling går framåt, och hon är världens goaste unge! ja, jag är fan lycklig!! <3


men nu har jag inte tid o sitta här längre, ska ringa till min Hanna, och sen städa lite här hemma innan jag ska fixa med lokalen :)

over and out.






Haha hittade den här bilden i telefon ;) jag ser bara konstig ut, men Hanna är ju hur söt som helst :) <3


Facebook test :P

Haha gjorde tre facebook test och alla va skit, fick bara dumma resultat ;)

1. jag är 40 år gammal.
2, 2010 kommer jag gå upp 30 kg :O
3, jag är dum i huvudet, inte ens homer simpsons kan mäta sig med mig, och jag har extremt låg iq, som en mus ungefär, tack facebook ;D

haha tur att det bara är på skoj iaf ;)

tisdag

Igår va jag och Tommy nere på stan, köpte ett par nya jeans te Hanna, hon behöver fler par jeans så tänkte att det va dags o slå te på rean och allt.. men oj vad billiga dom va, not. 150 kr för ett par barn jeans på rean! det kan man få vuxen jeans för liksom, men det är som vanligt med barnkläder, svin dyrt! det är väl antagligen bara för att man måste köpa nya kläder te dom typ jämt, eftersom dom växer så mkt, företagen är ju inte dumma direkt ;)

sen passa vi på och sprang ner på ojojoj och köpte lite nyårs prylar, vi köpte marsaller (stavas?) oxå, så du vet det Emma ! ;)

efter det så blev det bolaget, så nu är alkoholen te nyår fixat oxå, så nu äre bara lokalen kvar o pynta :P

så drog vi hem en stund, sen när vi skulle inta våran kvällsmat från max^^ så ringde Tommy till Tommy Ö, då visade det sig att dom satt och drack grogg där, och då vart ju självklart lilla Tommy ponken sugen, så vi drog dit, och tog oss en lite grogg ;)

Haha måste säga att det va en hel skum tjej där.. haha !
först så stötte hon som fan på Tommy, ingonera mig totalt, satt och rita massa grejor på ett papper och ville att Tommy skulle bestämma vad hon skulle rita. sen märkte hon att tommy och jag va tillsammans, då hade hon helt plötsligt pojkvän.. sen satt hon och pratade om att hon gjorde percing på sig själv när hon va yngre, ist för o skära sig, och när vi va ute i köket och rökte, så stack hon igenom en knappnål i  läppen på två sekunder :O haha fy fan!

men jag drog ur den ur läppen och sa vad jag tyckte och tänkte,då sa hon; det va bra gjort för jag kommer säkert ångra mig i morgon.. herregud..!

pratade med Hanna idag oxå, men idag skulle hon iväg o träna förstår ni.. haha vad goo hon är! mitt lilla hjärta :) <3

Haha Urban, som vanligt skit svårt o få med hela honom på bild! ;)


Bild från i sommras, saknar sommaren ! =)

en vecka :(

Nu har Hanna åkt till Gammel mormor, hon ska stanna där en hel vecka, känns redan tomt och jag börjar ångra mig att hon fick vara där en vecka :(
men får tänka positivt, det blir kul för Hanna, hon får träffa släkt som hon inte träffar så ofta, och umgås med Simone och Linda, och hon har ju tjatat om att få åka till gammel mormor sen dagen före julafton, så hon är ju säkert jätte lycklig nu :)

jag pratade med henne i telefon nyss oxå, och hon verkade ha fullt upp med allt, berätta om att hon hade tittat på film, och sen läste hon en saga för mig oxå, den handlade om prinsessor och spöken ;)
sen avslutade hon ju med; Mamma jag tycker om dig, och jag kommer ju hem snart, men nu är jag lite upptagen ;) haha min söta tjej, hon kan vara så lillgammal ibland :)

men nu ska jag försöka rycka upp mig, för vi har ju faktiskt ett nyår att planera oxå, yey vad roligt ;)

Älskar min Hanna mest i hela världen <3




Hanna tankar med Morris, tror det va i slutet av sommaren :)

snö och kyla..

Jag börjar bli trött på Kylan nu, det är så förbannat kallt att inte ens Hanna vill vara ute, och det är ovanligt ;)

Iaf, idag va vi och tvättade bilen på statiol, men innan vi skulle åka så var vi tvugna att få loss bilen och det var ju ett mindre projekt i sig, men lite grus löser allt ;) sen såg Tommy att det läckte någonting under bilen så han vart skit förbannad och sa; Den här jävla bilen är för fan som en jävla julkalender, något nytt varje dag!! Hahahaha jag kunde inte hålla mig för skratt, så till slut kunde inte han det heller ;)

Hanna tyckte det var lite läskigt att åka i biltvätten men det gick ju bra iaf, till och med jag tycker att det är lite obehagligt, det skakar ju så i bilen ;)
efter det tog Tommy kort på bilen, så nu är han ute på blocket!

Haha vi gjorde en fuling och ställde bilen i värmegaraget under kronhallen, så nu tinar han ju ordentligt iaf ;) ibland får man göra lite dumheter :D

så tog vi en promenad hem, Tommy drog Hanna i pulkan och jag gick brevid och klagade om att det var så satans kallt och att jag minsann ville ha mina Uggs nu ;)
Hanna frös lite oxå, så nu sitter hon och tittar på barnen i bullerbyn och dricker varm mjölk, mys ^^


Att folk ska missuppfatta allt, och lägga sig i saker dom inte har med o göra, det förstår jag inte riktigt.
och sen verkligen förvränga saker osv, verkar tydligen bara vilja ha bråk. finns fler än du som har barn 24/7.. oj, du var tydligen ensam om det, men btw, det va inte dig jag sa det till och jag menade inte illa. jag sa; Hoppas du inte är bakfull i morgon när ******** kommer hem bara :) det va av omtanke, inte för att pika någon, och jag har själv varit bakfull när Hanna har kommit hem, så förstår inte varför du ens lägger dig i ? du känner ju inte ens mig.



ja det finns som sagt, folk till allt, bara att inte bry sig :)



Haha min söta Hanna =)

Marieberg =)

Idag va vi inne på mellandags rean trots allt :) men fy fan vad mkt folk, och dom va ju helt galna oxå, verkligen rykte och drog i plagg, körde galgar i sidan på en osv, jösses vad blire ?!
hittade iaf inte så mkt på själva Rean inne på Gina, det va antagligen skit fult eller storlek XL kvar, det som jag hittade alltså, det va ju så extremt mkt folk så jag missade säkert något guldkorn ;)

Hittade iaf; en lång svart kofta, skit mysig! en lila t-shirt med döskallar, en lila klänning till nyår :) det va till det vanliga priset :) sen hittade jag 3 par trosor och 2 Bh;ar, och ett hårband ;) på rean. haha så nu vet ni det oxå :D
så mina 700 kr är borta nu, och min gaderob börjar helt plötsligt sväla över.. haha köpte ju liksom en ny stickad tröja till jul på hm, en lila med stor krage ;D och en grå T-shirt med paljetter på som jag inte har använt än, så får lugna ner mig lite med shoppingen nu skulle jag tro, men det är ju så kul! :D

igår beställde jag och Louice nya skor oxå, ett par varma uggs och ett par högklackade part stövlar blev det, hoppas dom hinner komma innan nyår bara :)

Hanna var hos Susanne, min syster medans vi va på Marieberg, dom hade åkt pulka och haft jätte kul, och hon hade varit så snäll hela tiden :) tycker inte det är rättvist mot barnen att ta med dom på såna där saker faktiskt, till och med jag var ju påväg att bryta ihop inne på Gina, vad skulle inte Hanna ha gjort ?

Tommy köpte sig en ny våg på Claes olson och en batteriladdare inne på coop, som inte fungerade ;) haha.

Nu sitter Hanna här och kollar på sin nya film Charlie och Lola, hon är så nöjd, så nöjd ;D
och Tommy står och lagar mat !

ajust jaa, vi tog ett ryck och städade hela lägenheten och bytte till dom nya sängkläderna vi fick i julklapp, så nu känns det väldigt lockande att gå o lägga sig:)

aja nu har jag fan skrivkramp!

bye bye



Mellan dags rean!

Måste verkligen in på Mellandagsrean i morgon, har ju mitt present kort på gina för 700 kr, och det kan man ju fynda mkt för om man bara kommer i tid, annars är det bara storlek 44 kvar på kläderna, och då sitter dom ju som tält på mig :( vill ha tag på en nyårskläning och lite nya vardags kläder, jag har faktiskt bara tänkt o köpa en klänning på present kortet, och sen kanske ett par jeans några tröjor kanske lite underkläder oxå, och en liten party väska, men får ju se först och främst hur långt present kortet räcker :)

Men kommer jag inte in dit i morgon så kan jag inte fynda så mkt som jag vill :/ buhuhuhu. men det går inte o ta med Hanna till Marieberg, hon skulle klättra på vägarna så fort vi kom in på själva gallerian, och det är ju inte roligt att utsätta henne för en sån grej bara för att mamma vill shopa på Gina. :P haha ! så jag får vackert hålla mig i skinnet ^^

presentkortet finns ju iaf kvar, det är ju huvudsaken !

Hanna tittar på Charlie och Lola nu, en film som hon fick i julklapp, vart lika populär som lilla prinsessan, det gillas :)

Vi va hos pappa en sväng förut och byte julklappar med Lotta och Dennis, vi fick jätte fina snapps glas av dom, såg nästan ut som miniatyr champang glas ^^ jätte söta va dom iaf :P sen fick vi ju en kvarting absolut vodka av dom oxå, vad det nu ska vara bra för ^ höhö!

Pappan och Annelie var här förut oxå och läman julklappar, jag fick en blå ljuslyckta och Tommy fick axe produkter, och Hanna fick papper, kritor och en dinusarie :P

ja det va väl allt som jag ville ha sagt tror jag ;P





Min söta Hanna ^^

juldan

Idag är dagen då alla ska ut, på wickan statt osv, jag förstår inte riktigt nöjet, men det kan bero på att jag aldrig någonsin har varit ute på juldagen ? :P Tommy förklarade iaf för mig att det är bland den roligaste helgen o gå ut, och att alla är ute på juldagen. hm, så det kan säkert vara kul ;) jag vet ju faktiskt inte vad jag missar :D

btw, Hanna leker för fullt med sina nya julklappar, fast det är ett jävla liv ibland, men så får det vara :)
ska lägga in lite kort från julen här sen, när jag har tid, fast jag fick iofs så dåliga kort, men något bra finns det säkert ;)

Hanna ska med Louice te Degerfors idag och önska godjul till Matilda och ge henne en liten julklapp :) det kan ju bli skoj för henne :)

aja orkar inte skriva någe mer just nu :P

herrå ^^

Julafton

jag och Johanna måste vara dom mest bortskämda personerna i världen :) fick jätte mkt fina presenter bla; en rosa hårfön och plattång, en ny mascara, och ett present set med britney spears parfym, bodylotion och dusch cream av Tommy :) av Kenneth och Monicka fick jag; en hello kitty pyjams, knästrumpor, jeans legins, ett present kort på gina tricot på 700 kr, en hello kitty agenda, en lott och så känns det som att de va något mer som jag har glömt ;) av Louice fick jag; en rosa chips skål den är skitfrän ;) en hello kitty klocka och ett par Hello kitty strumpor, med andra ord, helt perfekta julklappar från alla :) höll på o glömma att jag fick ju en lott oxå av Tommys morfar, och 200 kr ^^

Johanna fick så mkt så det orkar jag inte räkna upp allt men lite; en dockvagn, en dockstol, en massa kläder, en docka, massa servis te dockor och kastruller, en my littel ponny häst, en sån där mjuk med hårt huvud, massa filmer och en dansmatta, osv.. haha hon är nog den mest bortskämda ungen i världen, men det är så det ska vara som hon själv säger ;)

jag hade iaf en trevlig julafton med massa god mat och trevligt sällskap :)

sitter i min nya pyjamas just nu och Hanna har sitt nya nattlinne på sig ^^

men nu blir te o vara social mot älsklingen här!

godjul mina söta vänner ! <3

dagen före jul :)

Snart ska jag och Tommy åka in till örebro och köpa dom sista julklapparna, det vi är mest ute efter är en sån där ligg vagn till dockorna, Hanna har tjatat om en sån i evigheter, och jag vill inte se hennes besvikna min på julafton om hon inte skulle få en sån, den står liksom högst upp på önskelistan, så vad gör man inte för sin prinsessa ? :)

så om ca en timme ska vi åka och lämna Hanna hos Morris (Louice) så får hoppas att dom får en rolig dag, men det tror jag minnsan att dom får, om jag känner Hanna och Morris rätt vill säga ;)

Hanna är så söt när hon sitter och tittar på julklapparna, hon tar upp en och känner, sen en till och en till, sen säger hon; MEEEN.. får jag bara mjuka paket ?! haha så söt är hon ;)
och nej hon får inte bara mjuka paket, men hon har bara lyckas känt på dom som är mjuka hittills :P
hon är väldigt intresserad av dom stora paketen oxå, men dom vågar hon inte riktigt ta i (?)

Urban är helt galen just nu, springer runt i hela lägenheten och upp på vägarna samtidigt som han skriker ;mjauuu rätt ut, tror han kan vara på g o bli könsmogen ?

kom på att jag måste köpa julklapp te Pappa, Johan, och Robert oxå, smart Åsa att komma på det sådär i sista minuten.. :P

nää ska försöka göra ett ryck här och föra över pengar te morris här igen, jag hatar o föra över mellan sweedbank och nordea, det funkar ju aldrig.. :/


anntar att jag inte kommer att skriva något mer, så vill önska er alla en god jul ! :) <3







Ha en underbar julhelg!
kram Åsa


ÅRETS TJEJLISTA 2009!


.
.
.
Har du ett par blåa string? - nej tror faktiskt inte det, men kan hända :P
Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil ? - det är ett par st ärligt talat :P
Vad gjorde du inatt ? - kollade på scrubs och sen sov jag, som normalt folk ^^
Och i förrgår natt ?- samma sak skulle jag tro :P
Vad gör du innan du ska sova ?- kollar på tv, för det mesta.
Kan du prata med din mamma om allt ?- Hahaha skrattretande.
Choklad eller glass ? - choklad ofc.
Push-up eller T-shirtbh ? - push-up, hatar t-shirt bh;ar.
Stövlar eller gymnastikskor ? stövlar :P
Kjol/klänning eller jeans ? - klänning helt klart :)
Hemstad/ort : Hjortkvarn från början, men flyttade te karlskoga för ca 8 år sen.
hårfärg – ska föreställa brunt..
längd – 154 :P
Frisyr – från början en lugg frisyr.. men vete fan vad det har blit nu :P
ögonfärg – tror dom är gröna
Skostorlek – 36
Humör – trött och stressad över julen ;P
Vänster eller högerhänt – vänsterhänt ^^
.
.
Tio saker om ditt liv
.
.
1. Har du nånsin varit kär? Ja, är det just nu ^^
2. Tror du på kärlek? beror på hur man ser på det, förut gjorde jag inte det, men jag har börja ändra mig ;)
3. Varför tog ditt senaste förhållande slut? - Han va en idiot, det förklarar väl allt ?
4 . Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? inte riktig ordentligt som tur är ^^
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta ? - kan hända..
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän ? HAHAHA nej.
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom ? - kanske när man va yngre fast "älska" vet jag inte ;)
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon ? Ja, jag var det, men det har ju vissa sig vara bland det bästa jag gjort :D
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare ? haha nej inte vad jag vet :P
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? kanske
.
.
Tio saker: This or That
.
.
1. Kärlek eller pengar ? både och? ;) nej hellre kärlek
2. Vin eller öl ? vin
3. Dag eller natt ? en kuggfråga, men det får bli dag
4. One night stand eller förhållande ? Förhållande helt klart.
5. Tv eller internet ? Internet lätt, men tv är aldrig fel heller.
6. Pepsi eller cola ? Cola
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll ? vad sägs om både och ? :)
8. Färgfoto eller svartvita ? svartvita är faktiskt mkt finare :)
9. Telefonkontakt eller face to face ? både och sörru ^^
10. Bilddagboken eller myspace ? inget av det.
.
.
"Har du nånsin"
.
.
1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut ? Haha oja, pappa var så glad så glad ;)
2. Har du nånsin viljat ta livet av dig ? nej det har jag svårt o tro.
3. Har du nånsin gjort något du ångrar ? Ja, på tok för mkt saker..
4. Har du hoppat bungy jump ? Nej, och jag skulle spy av nervositet om jag gjorde det :P
5. Har du nånsin gjort slut ? jaoo...
6. Har du nånsin ätit en hel tårta ? Nej, det tror jag inte.
7. Har du nånsin önskat någon att göra sig riktigt illa ? nej, kanske bara stucka en tå ^^
8. Har du nånsin gått på bio ensam ? Nej?
9. Har du nånsin tyckt att världen suger ? kan hända :P
.
.
10 snabba
.
.
1. Saknar du någon just nu ? nej faktiskt inte
2. Är du glad ? jao det duger
3. Är du fundersam ? Inte direkt. Eller jo, lite.
4. Är du uttråkad ? Haha lite grann kanske :P
5. Är du tysk ? Nejnej.
7. Är du italienare ? oh no.
8. Är du fransk ? Men nej.
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta ? nej skilda, och lika glad är jag för det, men gladast är nog räven ^^

Kväll :)

Det blev pulka åkning iaf, och en lång promenad i snön ;)
jag skojade med Hanna och sa att hon skulle dra mig i pulkan, och då svarade hon; sätt dig då ! så jag satte mig, trodde aldrig att hon skulle orka dra mig, men där hade jag fel, hon drog mig hur långt som helst, så hon är bra jävla stark den där lilla damen :)

när vi kom hem så började vi göra mat, Potatis, Lövbiff och brunsås, så gött var det!
Tommy vart iaf nöjd med maten :)
nu sitter Hanna i duschen och Tommy letar efter bilder på familje racen eftersom han ska lägga ut den på annons, får se vad det blri för bil sen då :)

tog lite bilder när vi var ute, men orkar inte föra över dom till datorn nu, får ta det  imorgon om jag hinner :)

nä nu blir det snart film, antagligen barnen i buller byn :P

over and out





sötis Hanna ^^