Grattis :D



Idag fyller lilla Louice hela 30 år,
gammel tanten ;) mohahahaha!

alla säger grattis till henne nu! ;)

tyvärr så kunde jag inte gå på kalaset, eftersom min mage har eget liv och bestämde sig
för att bli helt kass just idag, men sånt man får ta,
det tar vi helt enkelt igen i morgon, eftersom vi ska te Marieberg ;)

over and out.

<3



♥Mammas lilla tuffing♥


Kärleken till ett barn, övervinner allt!
Du är så otroligt älskad gumman!



Fixa balkongen :)

Jag och Tommy har kommit överens om att vi vill fixa balkongen, först så tänkte vi bara byta ut mattan mot en ny, men sen kom vi på att vi faktiskt vill ha trägolv där ute! Lite svårt att förklara hur det kommer se ut, och hittade ingen bra bild som skulle kunna visa er bättre heller, så jag överlåter det helt enkelt  till eran fantasi ;)

Vi har sedan en tid tillbaka bestämt oss för dom här möblerna eftersom det känns som att det både är min och hans stil:


Dom finns på jula, och så är det extra pris på dom oxå,
perfekt ! :D

Så långt har vi kommit i planeringen, och att vi även ska köpa såna där klister blommor som finns på Ikea,
och klistra fast under glasrutorna på balkongen, men där tog det stopp!
Jag vill inreda i chabby chic stil (Lantligt)
men kommer inte på något som känns så där jätte bra,
så kom gärna med tips! ;)


Väntar och väntar.

Börjar bli lite smått nervös nu, jag har ju sökt ett jobb, och fått tillbaka att jag verkar vara intressant men att dom ska göra ytterligare en "rensning" bland alla sökande innan dom bestämmer sig. Visst det är ett jävla skit jobb, egentligen, men det är ett jobb helt enkelt, och jag behöver ett, så hallå? ge mig jobbet nu, okej?

Är trött på att vara arbetslös och gå hemma, är även trött på alla kassa vuxen dagis man hamnar på efter en tid, det suger pung. Jag vill ha ett jobb, inte lära mig att söka ett, för det kan jag redan.
Ärligt talat så skulle jag i stort sett göra vad som helst för att få ett jobb, och känna att jag tjänar pengar, och faktiskt är "trött" på dagarna pga att jag har jobbat, inte pga att jag har gått hemma och städa diverse skåp för att få tiden att gå, för att känna att jag iaf har gjort någon nytta.

Jag kan knappt skilja vardag från helg längre, dagarna flyter liksom samman, och då är det illa.
så finns det någon där ute som har ett jobb till överst? hör av dig ;)


Kärlek






Ni skänker mig så mkt kärlek,
och så mkt lycka.
vem hade jag varit utan er?


Älskar er två så otroligt mkt.


Tisdag.

Idag har Hanna studiedag, och jag har en massa saker att göra, men jag ska allt försöka få tid till att hitta på något med henne oxå ska ni se ;)

Att göra idag.

♦ Tvätta en jävla massa maskiner.
♦Städa frökens rum och bädda rent i hennes säng.
♦Städa hennes gaderob, och rensa ut sånt hon har växt ur.
♦städa skafferiet och kylskåpet.
♦rensa och städa min gaderob.
♦ringa bvc och arbetsförmedlingen.
♦försöka få tid över att hitta på något skoj med prinsessan. 

Känns som att det kommer bli en lång dag, med öronvärk och allt, för lilla jag gick ju alldrig iväg igår, någon som är förvånad? :P

skriver ett bättre inlägg i kväll !

Bye bye



Det är fan i mig inte sant.. :@

När jag väl har blivet kvitt min förkylning som jag drog på mig i Sälen, gissa vad som kommer då?
jo Öronvärk, en tacker som bockar tydligen.

Gud och jag är nog ovänner på något vis, jag måste bara komma på varför så vi kan bli sams,
så han slutar slänga diverse sjukdommar på mig.

För er som inte vet så är jag ett riktigt öronbarn, men dom senaste åren har jag inte haft inflamationer fullt lika ofta som förut, men nu har det slagit till med full kraft igen, härligt.
Ännu mer härligt att min hörsel kan försämras ännu mer, ju mer öronont, ju sämre hörsel :(
Ska försöka kirra pencillin idag iaf, så kanske det går att undvika någorlunda.

Trött på alla sjukdommar nu, låt det bli sommar och varmt så kanske en får vara frisk någon gång.
en jävla rund gång är det oxå, först är jag förkyld, sen Hanna, sen jag igen och så där håller det på hela tiden, vi smittar varandra tydligen :P

aja färdig gnällt för den här gången.

Händelse rik helg.

I helgen har vi hunnit med bra mkt, och det har resulterat i att jag inte har haft tid att blogga.
men nu har jag lite tid över ;)

Fredag: I Fredags slutade Hanna halv ett, så efter att vi hade hämta henne så åkte vi hem och stekte korv, och Hanna va ute och lekte en stund tills maten va klar. När vi hade ätit så åkte vi och hämta upp Susanne och Johan eftersom vi skulle ner till Hjortkvarn, och "hälsa på" Farmors grav. Vägen ditt va faktiskt lite jobbig, jag har inte varit i Hjortkvarn på evigheter och jag viste inte hur jag skulle reagera på att se graven och allt det där.
Men när vi väl kom fram så var det inga problem alls, det kändes mer som en lättnad.
Som tur är så kan jag Hjortkvarns kyrkogård som min egen ficka, så jag hade inga problem att hitta graven heller, Det enda som va svårt att förstå va att Farmor faktiskt låg under oss, ca 2 meter, det kändes lite skumt.
Men jag är lättad över att vi har varit där.

När vi va klara vid graven så passade vi på att visa Tommy "vårat" hus, eller pappas hus är det ju egentligen;)
Vi visade honom även affären och skolan vi gick på, den gammla kvarnen och lekparken vi lekte i när vi va små, Hjortkvarn har ju för övrigt bara en lekpark så det va inte så mkt att visa egentligen ;)
Kontoret och det gammla postkontoret visade vi oxå haha fast när Tommy fråga vad det va för kontor så viste vi inte, bara att det alltid har legat där ^^ det är något mindre kontor som antagligen styrs från Örebro.
Ungdomsgården visade vi oxå, men jag funderar på om det verkligen är kvar någon ungdomsgård där, det såg väldigt förfallet ut iaf.

När vi hade visa honom lilla Hjortkvarn så tyckte vi att vi lika gärna kunde visa honom Björnhammar, eftersom Tommy kallade Hjortkvarn spökstaden, så skulle han få se på en riktigt spökstad, och så visade vi spikfabriken som pappa har jobbat på i typ hela sitt liv som galvanisör, hur det nu stavas.
Haha Tommy fick nästan en chock när han kom upp till Björnhamar, inte ett liv så långt ögat kunde nå ;)

När vi hade visat Tommy runt i Hjortkvarn och Björnhamar, (vilket tog ca 20 min allt som allt) så bestämde vi oss för att åka och hälsa på Farfar, och han vart riktigt glad kan jag lova, och så fick han oss att lova att komma ner någon mer gång, och då ringa och förbereda honom så han skulle ha lite fika bröd :)
min goa lilla Farfar^^

ja det finns väl inte så mkt mer att säga om Fredagen just nu:P

Lördag: Började med att Tommy boy sov enda till halv elva och att jag och Hanna va ute och lekte i parken en sväng innan han vaknade, men när vi hade vaknat så tog vi oss en tur till affären och handla lite, sedan bestämde vi oss för att ta en sväng ner på stan och upptäckte att det va bilutställning ^^
så det blev ju te att gå runt på den och titta lite, det gick bra enda tills Hanna blev hungrig, då skulle ju det där med maten ske på en gång^^ Så till slut gick vi in på Farbror melkers och skulle ta oss lite "Frukost" Jag och Tommy tog en varsin baugette och Hanna ville ha en macka som låg i disken, jag och Tommy trodde att det va en vanlig macka, fast den va lite stor så fick hon den för att slippa skrik och panik där inne, Tommy hade ju i åtanke att han kunde hjälpa henne att äta upp den ^^ Men när servitrisen kom ut med den så va det pomes och allt till oxå, det va alltså en club sandwish. haha ungjävel ;) men hon åt faktiskt en hel halva av den och en hel del pomes, och Tommy och Jag hjälpte ju självklart till att äta upp lite ^^

Sen utbrister hon: det här är min bästa dag, i hela mitt liv! sötunge ;)

Efter vi hade fikat så ringer Johan ö och frågar om vi ska med på loppis, och det ska vi ju!
så åkte vi till Karlbergs loppisen, där fynda vi en blå sparkcykel te Hanna för en 20:a, visst den va sleten och hade sett sina glansdagar, men för en 20 så var det allt värt det, eftersom Hanna så gärna ville ha den ^^
Sen bestämde vi oss för att åka hem en stund i mellan, eftersom det va så förbannat mkt folk!
När vi kom tillbaka hade det minskat lite, och jag hittade lite smått och gött, ett jätte praktiskt rivjärn som det fanns en låda till, som samlar upp det man river, tyckte att vi minsann behövde en sån, så då slog jag till, hittade även två helt underbara krukor, jag älskar dom! slänger in en bild på dom :)

På kvällen åkte vi bort till Kilsta så jag fick köra lite, det går faktiskt bättre och bättre för varje gång^^
självklart va inte Hanna med i bilen då, Johan stod med henne en bit bort, så nu vet ni det ;)

Vi va även på Maxi, och eftersom det fortfarande är invigning så fick Hanna med sig en massa saker hem, som dom delade ut i dörren, bla en planch på Toys story :P

Idag har vi inte hunnit gjort så mkt mer, än varit borta en sväng på rävåsen och lekt, och Hanna har hunnit fått några utbrott, men det är väl så livet ska vara ;)

Bjuder på lite bilder nu, för nu orkar jag fasen inte skriva mer:



(klicka på bilderna så blir dom större)

Jag måste skriva om en sak, innan jag glömmer bort den^^

Igår så tog jag och Hanna bussen hem, vilket ni redan vet, men jag glömde ju bort att berätta om en rolig händelse^^ det gick till så här: Hanna hade ett litet plastdjur i fickan som hon satt och lekte med på stolen framför, bara på ryggen så jag tyckte inte att det gjorde någonting, hon va väldigt inne i sin lek, och helt plötsligt tar hon sitt lilla djur och börjar leka i personen som sitter framför oss hår, haha han hade stans affro krull, så hon kan ju faktiskt med sin fantasi ha fått för sig att det va en djungel, i stundens heta! HAHA och samtidigt är jag tvungen att hålla mig för skratt och berätta för Hanna att man minsann inte får leka i andras hår, och speciellt inte folk man inte känner.
Killen kollade lite surt på oss men sa ingenting, som tur va för då hade väl jag inte kunna hålla mig längre!
När vi tillslut kom av bussen, vilket kändes som en evighet, så bröt jag ihop, jag skratta så tårarna sprutade ;)
Haha hade ni varit med så hade ni fatta det komiska, om ni inte gör det nu ;)

Det här med rökning.

Jag och Tommy va ute och gick förut och pratade om en massa saker, som att mina syskon är väldigt duktiga på att rita och måla, och meka bil osv, jag är inte duktig på någonting sånt där, och så säger Tommy: men jo, du är ju duktig på att röka, det är väl en av dina största hobbys? lite med glimten i ögat, men även som en pik.

Jag vet att folk stör sig på min rökning och att det är jobbigt när jag ska röka så fort jag får chansen, men jag är så djupt beroende så börjar jag tänka på cigg, eller ser någon som röker, eller som nu när jag sitter och skriver så blir jag totalt röksugen och vill bara slita tag i paketet och gå ut på ballkongen, det spelar liksom ingen roll om jag rökte för 10 min sen, det är lite som en tvångs tanke.

Pappa försöker förklara för mig att man minsann får cancer av rökning, mår anmält dåligt fysiskt och kan få tandköttsproblem, som att jag inte redan visste det då? jag är ffs inte född i farstun.
Jag har försökt sluta röka, en miljon gånger, men suget tar alltid över, jag har helt enkelt inte karaktären, men jag skulle så hemskt gärna  vilja sluta, även om ni inte tror det, jag är inte stolt över att vara rökare.

Jag tycker att folk som faktiskt klarar av att sluta röka är värda en guldstjärna och lite till, för det är så himla starkt gjort att verkligen klara av det! Som lilla fröken Emma som faktiskt håller på att sluta röka, du är jävligt duktig bara så du vet det, och klarar du att sluta helt och hållet så ska du få en guld stjärna av mig ;)
jag tror iaf att du klarar de ^^

Men iaf tillbaka till saken, jag har inte karaktären just nu, kanske senare när allt har lugna ner sig lite, då kanske jag kan ta tag i det här med att sluta röka, men just nu så orkar jag inte springa runt och vara irreterad och nervös, det har jag liksom inte tid med ;)

men någon gång i livet kommer det att ske, någon gång ska jag bli rökfri, men ingen vet när, kanske om en månad, ett år eller tio år, det är bara jag som kan avgöra det, och nästa gång jag försöker så ska jag verkligen gå in för det, så att jag verkligen klarar det, de lovar jag.

Haha jag vart nog lite irreterad på Tommys komentar tror jag ;)



Äckliga jävla cancer pinnar, som ändå är så jävla
eftertraktade, och nu ska jag fan gå ut på ballkongen och ta en :P

over and out.

Onsdag, dagen jag trodde va Torsdag.

Jag har gått hela dagen och trott att det ha varit Torsdag och tänkt: Åh vad skönt i morgon slutar Hanna halv ett så då kan vi ha massa myspys hela dagen och vara ute och leka om vädret tillåter, ja en massa såna tankar, så fick jag mig en kalldusch när jag pratade med min syrra sköldpaddan som vackert förklarade för mig att det minsann va Onsdag, inte Torsdag, kände mig lite deprimerad en stund men det gick över, som tur va.

Idag har vi oxå varit hemma hos pappa/morfar och hälsat på, pappa va lite ledsen eftersom han precis hade kommit från begravningen men han va även lite glad för han hade fått träffat sin Morbror Uffe, som han inte har träffa på många herans år, inte sedan jag och Lotta va små, så jag kommer inte ens ihåg honom:/ men hoppas på att pappa fortsätter att hålla kontaken med honom, för han verkade ha varit ett stort stöd för pappis i kyrkan, tur att det fanns någon som "tog hand" om honom, det behövde han säkert.

aja.

efter vi hade varit där så tog vi bussen hem, och jag börja städa hela lägenheten, jag va så trött på hur det såg ut, allt jävla skit som låg framme osv, så jag tog tjuren vid hornet, som man säger.
kan säga att der faktiskt känns bättre i kroppen att det är städat, jag har liksom inte orka ta tag i det ordentliget sen Farmor dog, bara plockat lite och tagit det värsta, men nu är hela lägenheten kliniskt ren, och en stor sten har faktiskt lyft från mina axlar ;)

Jag och Tommy va även på invigningen av ica maxi idag, fast vi åkte dit helt ovetande om det, så vi fick en chock när vi kom in i affären, men vi fynda allt lite grejor ^^
Tommy boy köpte karlsonger och strumpor till sig själv, och jag köpte ett super gulligt örngott te Hanna som hon vart jätte glad för :) sist men inte minst så köpte vi en digital kamera för ca 800 kr, den skulle kosta 1500 kr i orginal pris har jag för mig, så där gjorde vi minsann ett kap! nåt invignigs erbjudande tror jag att de va, så ni får minsann skynda er att fynda :D

aja eftersom datorn cp:a så får ni bara en bild på örngottet:



Godnatt prinsessa står det, fast jag tycker att det hade sett bättre ut om det stod
"godnatt prinsessan" :P

(jadå, Hanna har lakan i sängen, jag höll bara på att bädda rent den när jag tog kortet,
tänkte så inte folk får vatten på kvarn)

Btw, fy fan vad fattigt det är att handla på Ica maxi, ellerhur? ;)

nä nu ska jag kolla till prinsessan så
att hon har det bra på sitt rum!
skriver i morgon!

over and out.


Wohow viktnedgång!


Haha oh my yes :D
53 pannor väger jag nu, konstigt tycker jag!
så som jag levde runt i Sälen,
men ändå nöjd som fan är jag ;)
Det har iofs inte blivet alls lika mkt, dricka, godis, chips och skräpmat,
men ändå, i Sälen borde jag ha gått upp 2 kg, inte ner ;)
3 kilo kvar till 50, och där stannar jag nog, har insett själv att
48 kilo kanske inte är någon höjdare att väga, känns lite för lite nu när man har växt upp lite.
Fast det är iofs bättre än 45 som jag vägde i flera år innan vikten hann ifatt mig ;)
men jävlar vilken snygg mage jag hade då... XD
höhö jaja, färdig babblat.

bye bye



En bild på mig och Tommy från sälen.
helvete det syns fan på mig att jag är bra sliten ^^

Shopping igen :P

Jag har nog kommit in i en shopping period igen, som tur är så är jag rättvis, så den här gången va det Hanna som fick kläder, eller ja, egentligen va det ju hon som shoppa, för hon fick vara med och bestämma mkt själv, och även betala själv i kassan, och det klara hon minsann galant :)

Ett par solisar med Hello kitty på,
tyckte att hon skulle få dom eftersom hon har tjata så länge om dom ;)





Ett par nya tennis skor som blinkar när hon går fast det som avgjorde saken är nog
att det va pippi skor, hon syns lite grann om man kollar noga på
fliken ;)



En tröja som vi köpte inne på Lilla W.
Hanna vart helt förälskad i den när vi gick förbi, och jag hade inte hjärta att säga
nej när hon kom med dom där hundögonen, så vi gick in
och till min förvånning kostade den bara 50 kr :D
pga att det va extra pris på den, om man hade Karlskoga kortet,
Jag har ju inte det kortet, men jag fick den iaf till det priset,
så Thanks :D



En bild på själva trycket :)



Och sist men inte minst hennes nya vår och sommar jacka,
självklart rosa, jag är inte förvånad :P
Haha dragkedjan och fodret i luvan är grönt
ser lite små ful-snyggt ut ;)
kunde tyvärr inte få någon bättre bild på jackan. :/



Och här är blommorna vi köpte te Farmor..
någon dag efter begravningen så ska jag och Susanne
åka till graven och tända ljus och lägga dit en ros.

men nu är det färdig deppat, för snart ska jag se DH :)
ska plocka ut fröken ur duschen först ^^

over and out

årets värsta dag.




I morgon kommer det bli det här årets värsta dag,
den dagen då jag verkligen måste acepetera vad som har hänt,
och gå vidare, för det går inte att få henne tillbaka, hur mkt jag än vill.
I morgon begravs min lilla Farmor, kl 13.00.
jag har bestämt mig för att inte gå, för jag klarar verkligen inte av det,
men jag ska iaf köpa blommor till henne och skicka med Pappa och Annelie,
så dom får ge blommorna till henne, eller rättare sagt, lägga dom på hennes grav.
Vila i frid lilla Farmor, jag är med dig men inte där,
men jag kommer vara där i tankarna.




Sälen


Ja som sagt så va vi i Sälen i helgen, riktigt kul va det, mkt alkohol och nöjen, bla en scoter föreställning om jag inte minns helt fel :P
Haha jag och Tommy gick ut och gick en sväng, och så bestämde vi oss för att gå till baren och ta oss något bara, och det vart en redbull och vodka, och jag kan ju säga att det fan i mig va drag i den, och så drack jag två st plus någon shot och skit, så Lördagen är ganska borta för min del, men sånt kan ju vara helt okej oxå ;)

Söndagen när vi åkte hem så va jag sjukt bakfull, så jag bestämde mig för att dricka lite smått, så att jag skulle klara av hemresan, och det gick väl bra den första biten, men sen somnade jag en stund i bussen och när jag vaknade till så va jag fruktansvärt bakfull igen, så då var det bara att ta en Öl till, och sedan en till, vilket slutade med att jag vart lite full och va den enda som satt och drack i bussen, haha vilket nöje egentligen ;)
Men huvudsaken va ju att jag sköt upp baksmällan iaf ^^

Igår hämtade vi Hanna och jag kan inte beskriva i ord hur mkt jag hade saknat skitungen, fast hon va bråkig så bara njöt jag ;) ♥




Haha ja, en sån där halv bra bild på mig och Tommy från Sälen ^^

Kommer väl lägga ut fler bilder på FB sen skulle jag tro :P