=)

Det har blivet mkt bloggande idag, men jag älskar att blogga, att få skriva av mig när jag känner för det, om både stora och små saker :)

Just nu sitter jag och tittar på Hanna och Tommy när dom ligger här och sover, och jag inser att jag är så jävla lycklig! ♥

Visst det är mkt problem nu, pengar som inte kommer in på kontot, problem hur jag ska göra med Hanna även om jag i stort sett har bestämt mig, så är man ju ändå lite delad i frågan, vad är egentligen bäst?
Mkt andra grejer som man inte kan ta upp här osv, men ändå, jag har två stjärnor i mitt liv som lysser upp min tillvaro, två vackra personer som gör mig så förbannat lycklig och som jag absolut inte skulle kunna tänka mig ett liv utan, dom gör mig till den jag är, och jag vet att allt annat kommer lösa sig tids nog.

Jag är så förbannat lyckligt lottad som har haft sån tur i livet och fått min underbara dotter, och hittat den perfekta manen, och jag lovar, honom släpper jag aldrig, inte frivilligt iaf!

någonting bra måste jag ha gjort i mitt liv för att bli belönad med dessa vackra helt underbara människor!




Du vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här och nu, att du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som du!


Älskar er två så oerhört mkt!


Vill klippa mig!

Börjar bli grymt trött på mitt sletna hår, snart bara skit kvar av det :(
Men jag kan inte klippa mig fören jag får mina pengar, som det ser ut nu så får jag ligga två och två back även denna månad, inte allt för kul.
Men det är ju ändå så livet kommer se ut om ett tag så bara att vänja sig.

Men så fort jag får in dom pengarna ska jag fan dra till frisören, så ska både jag och Hanna klippa oss, så måste jag köpa nya kläder te Hanna, sommar kläder plus att hon växer för fullt, det kostar att ha barn.

Så måste ju även lilla jag ha nya sommarkläder ;) höhöhö!


ge mig mina pengar nu ffs!

Tur ändå att man har lite pengar o röra sig med till det viktigtaste, men jag behöver dom andra pengarna.

aja nog om det nu!

over and out

En socker tullpan.

Söt som socker





Fin som en tullpan:




Blandar man det så får man tydligen en sockertulpan;




Och enligt Tommy är det va jag är ;)

Haha ja ibland så är han ju bra goo min pöjk ^^ ♥


Pojkar förblir pojkar, men flickor är.. ?




Jag tänkte på en sak häromdagen faktiskt, det är ju så att folk säger ju jämt och ständigt, att män förblir pojkar, dom, växer aldrig upp och allt det där.

När våra män var små så lekte dom med sina bilbannor, sina radiostyrda bilar och sina vanliga leksaks bilar osv. Idag när dom är vuxna, så samlar dom gärna på riktiga bilar, leker gärna med bilen när dom är ute och kör, och ingen skulle ju tycka att det var det minsta konstigt att en vuxen man har model bilar,eller en radiostyrd hellikopter, eller sprang runt i skogen och sköt varandra med paintboll gevär, ellerhur? Det är ju så män är, för dom växer ju ALDRIG upp.

Men om vi vänder på steken, växer vi tjejer upp då?

När vi var små så lekte vi med dockor, ibland lekte vi mamma och körde runt dom i dockvagnen, bött blöja och kläder på den, "mata" den med välling, och la den i docksängen, sjöng för den osv.
ibland så sminkade vi vårat dockhuvud och gjorde frisyrer på det. (även barbiedockorna, och klippte hårt på dom) vi satte på våra barbie dockor fina kläder, och dom skulle på fest och träffa killar, känner ni igen er?

Nu till saken, vi är exakt som männen!


Visst vi leker inte med dockor längre, men vi sminkar oss själva ist för dockan, vi fixar håret på oss själva, och kan stå i timmar för att välja ut snygga kläder inför en fest.
lite senare i livet (dock tidigare för mig) så får vi barn, då springer vi runt med barnvagn, bytter blöja och sjunger och matar våra barn.
Grejen är ju att vi redan har grunden till allt det här, för vi har ju övat på dockor.

Så visst, pojkar förblir pojkar, men flickor förblir flickor.. fast vi är ju snäppet mognare än pojkar iaf ;)

Haha ja, det ä vad jag har funderat på och kommit fram till iaf :D

over and out.




Besked..

Hanna kommer antagligen få gå om dagis ett år, eller gå lekis två gånger, vilket väljer man..
tror på dagis ett år extra blir bäst för henne, då slipper hon börja lekis med en klass och sen få gå lekis en gång till med en annan klass, plus att barnen från första klassen då vet att hon redan har gått på lekis en gång, så kanske bättre att slippa onödigt lidande och låta henne gå dagis ett år till.

Hon har ju inte autism iaf, det är ju bra, men dom kan inte ge klara besked om hon har ad/hd, det enda dom kunde ge va att hon är överaktiv, vilket vi redan vet, och att hon va efter i utvecklingen, inte så mkt.. hon är som dom som är födda tidigt 05 och hon är född sent 04, så några månader efter är hon, men det gör ju stor skillnad när hon ska börja skolan..

Det jobbiga är att jag för ett tag sen börja misstänka att hon var efter i utvecklingen, hon kan inte rita streckgubbar, bara om hon själv vill, men då blir det ett sträck med ett huvud över och sen ritar hon över allt.
spindlar kan hon iaf göra :)

Men det jag skulle komma till va att jag "förträngde" det, trodde bara att jag va nojig.
men nu är det svart på vitt.


Desperate Housewives – säsongspremiär

Tisdag 2/3
21.00: Desperate Housewives – säsongspremiär :D

äntligen
, nästa vecka på tisdag så vet ni vem som sitter framför tv;en med en chipsskål och godisskål ;)
Eller ja, forhoppningsvis utan dom två sistnämda grejorna, eftersom jag ska försöka bli lite nyttigare, men wtf, det är ju säsongspremiär, det måste ju firas lite :D

Ge mig Tisdag nu!!!







Mamma vad betyder skitstövel?

Johanna frågade mig för en liten stund sen, vad skitstövel betyder, jag vart lite ställd och försökte komma på ett sett o slingra mig ur situationen, men sen kom jag på att hon kommer ändå lära sig ordet betydelse så jag förklara för henne och sa något sånt här;

- ja, det betyder att en person inte är speciellt snäll..
- jaha, vad har den personen gjort då?
- ja du, jag vet inte riktigt, kanske gjort något riktigt dumt..
- som vad?
- ja sagt dumma saker till sina kompisar t,ex.
- jaha.. men mamma, då är ju Elin en skitstövel ;)

Haha lite roligt var det ju, men jag skulle nog inte ha lärt henne det för efter det säger hon;

- Vilken tur att du sa det, för jag trodde att det betyde en skitig stövel XD så nästa gång Elin är dum ska jag säga skitstövel!

Suck att jag aldrig lär mig att tänka som ett barn :)

Tankar och funderingar.

Det finns det visa grejer som man vill skriva av  sig om här i bloggen, men det är sånt man inte kan skriva, av hänsyn till andra, jag vill ju inte direkt hänga ut någon, och hela världen har ju inte med allt att göra.
Skulle jag skriva dom sakerna jag vill, så skulle alla veta vem det är jag menar, och det är inte rättvist, jag tycker inte illa om den här människan, jag har bara lite svårt för den.

Det finns mkt tankar och funderingar just nu, jag vet inte riktigt vart jag ska börja, eller vem jag ska prata med, för det finns liksom ingen att prata med, missförstå mig rätt nu, det går att prata med er, mina vänner, men visa grejer finns det inte en enda person i världen som man kan prata med, för det är svårt för andra att förstå.

Haha jag vet inte ens varför jag skriver det här inlägget, jag fattar ju inget av det själv ;)
men kanske är det ett sätt att få ur sig lite skit iaf, fast jag får prata i gåtor?

Kan ju skriva om en annan sak ist, så ni fattar ;)

snart förändras  min ekonomi till att ha ca 2000 kr i månaden att leva på, inget jag är speciellt förtjust i, jag har ingen lust att leva på Tommy, det har jag verkligen inte.
Får panik när jag tänker tanken på det, för jag vill inte utnyttja honom, det känns inte rätt någonstans. :S

Jag söker jobb hela tiden, jag kan inte räkna hur många jobb jag har sökt, det går liksom inte.
Jag har suttit och kollat vad det finns för utbildnigar, men det är inget som tilltalar mig längre.
Förut var jag helt säker på att jag skulle utbilda mig till undersköterska, men sen när jag hade praktik på en del ålderdomshem så vart jag avskräkt, inte för att jag fick torka bajs, duscha dom eller mata dom, utan för att jag viste att nästa gång jag kom så kunde en av dom gammla lika gärna vara döda, jag kände att jobba nära döden va inget för mig.

Jag skulle lätt kunna ta jobb som lokalvårdare/städerska, jag har sökt hur många som helst.. saken är den att det är en merit att ha körkort, vilket jag inte har, så jag läggs väl i skräphögen direkt, Jag har sökt några jobb som personlig assistent, men där är körkort oxå ett stort plus, varför måste det där jävla körkortet vara så förbannat viktigt?

Jag är trött på det här, att gå hemma och inte göra ett jävla skit, jag vill komma ut och göra något, skitsamma om det är jobb eller att plugga, jag vill inte sitta hemma i soffan på mitt feta arsle och tycka att jag minsann förtjänar att leva på bidrag, det tycker jag inte heller, bara så ni vet det :P

Men endå känns det som jag har tappat lusten helt, Det känns som att ju mer jag kämpar, ju mer jobb jag söker så sjunker jag bara längre och längre ner, inte konstigt kanske med tanke på hur länge jag har stått på ruta ett, någon gång måste det ju ge vika :P

aja, nu har jag fått gnälla av mig lite iaf ;)

Hanna är hemma från dagis idag, vi försov oss, så tänkte att hon lika gärna kunde vara hemma så vi kan ha en mysdag :) ♥ fast hon vill ju inte umgås med mig, skriker så fort jag går in i hennes rum haha ^^

Jag har betalt Elräkningen (inte för att jag fattar hur fan jag kan få så dyr el, men ändå) och lite andra små räkningar, så nu är jag fattig igen, men gött att det är betalt iaf :D

aja nu finns det väl inte mer att skriva.

over and out

Tvättid och "cancer" knölar :P

Klockan 12 har jag tvätt tid, ska bli gött o tvätta upp lite :)
Men vet fan inte vad jag ska göra tills dess.. har ån jävla värk oxå ;( buhuhu tyck synd om mig!
Funderar på om jag ska testa o sluta med mjölkprodukter, för att se om värken ger med sig?
jag har ju typ magknip/mensvärk, men magknipet är ju värre.
Så fort jag äter så kommer det, och det är inge roligt!

Plus att mitt knä bara gör ondare och ondare.. reser jag mig upp för fort så ger det vika.
hm ett besök hos fabror doktorn kanske inte skulle vara helt fel egentligen, då kan jag ju kolla upp mina "cancer" knölar oxå, dom har blivet lite större.. haha usch. jaja, vi får väl se om jag tar mig i kragen ;)



Kanske kan någon tala om vad det är för något så kanske jag kan undvika ett besök hos farbror doktorn? ;) höhöhö!

Gjorde ett personlighetstest på internet ;)



Tystlåtna, allvarliga, känsliga och vänliga. Konflikträdda. Undviker situtationer som kan leda till motsättningar. Lojala och trofasta. Extremt välutvecklade sinnen. Estetiskt lagda. Uppskattar konst och skönhet. Ointresserade av ledarskap och makt. Flexibla och mottagliga för andras argument. Tenderar att besitta originalitet och kreativitet. Lever för stunden.



haha och enligt testet så kan jag jobba med det här;

Artister, musiker, kompositörer, designers, förskole- och dagispersonal, socialarbetare, personalvetare, lärare, veterinärer, skogvaktare, naturforskare, ekonomibiträden, snickare, kuratorer, sekreterare, tandtekniker, serveringspersonal, kockar, sjuksköterskor, mekaniker, fysiologer.

Hm, har själv ingen anning om de stämmer på mig :P haha

Snön är jobbig, men bra rolig när den drabbar Stockholmare ;)

Haha seriöst, jag måste blogga en gång till idag, för det här tar priset :D

Men alla vet att det är mkt snö, att det är snorhalt över allt osv, men ändå fattar inte folk att det tar tid att ta sig fram?
tågen står stilla, och tunnelbannan i Sthlm står still, haha och gissa vilka som drabbas av panik?
Grejen är ju att dom får ersättningsbussar, men eftersom Stockholmarna är kända för att stressa, så kan dom inte gå lungt och stilla på en buss, utan måste knuffa, buttas och slå sig fram till bussen, för stockholmare är ju regeln att man måste hinna först till allt.

Så istället för att ta det lungt så drabbas folk av panik? men kom igen nu, det går väl för fasen inte fortare för att folk tränger sig och beter sig som apor i bur? Ni gnäller på kaoset, men att det är ni som orsakar den största delen av kaoset tycks ni inte förstå?

Varför inte bara vänta lungt och fint på bussen, ställa er i kö och gå på som normalt folk, sen när den bussen är full, så väntar ni på nästa som dyker upp några minuter efter den första, sen blir det samma visa igen, och skulle det bli så att det drar ut på tiden, att ni kommer för tok för sent till skolan/jobbet osv, så ring då och säg det ist! Dom vet ju hur det ligger till och har garanterat förstående för det.

Stockholmare beter sig ju som att det skulle vara världens undergång eller något liknande, visst förstår att det är jobbigt att inte komma fram, men man behöver ju inte gripas av panik för det, företagen gör ju så gott dom kan får att få fram er ditt ni ska, men ändå så ringer ni och skriker och bråkar på dom, jag menar, dom kan ju inte ha 1000 bussar i beredskap, och dom kan ju omöjligvis hjälpa att det har snöat så mkt.

så skärp er nu, även om det är bra roligt för en annan att läsa om er ;) hahahhahaha! ;)


.....

Inge kul det här med o ha värk och samtidigt vara på topp, men det får gå :)
sitter här helt ensam, Hanna är på dagis och Tommy jobbar.
Vet inte riktigt vad jag ska ta mig för o göra, lägenheten är ju skinande ren, visst mkt tvätt har jag, men vi har ju bokat tvättstugan i morgon, så det får vänta tills då helt enkelt..

Synd att den 25 är på torsdag, annars hade jag ju kunnat tagit mig en sväng till stan för o köpa lite nya kläder te Hanna, hon har ju börjat växa igen, skitungen! :P
Haha känns lite sådär lagomt onödigt egentligen, hon fick jätte mkt nya kläder i julklapp, typ en helt ny gaderob, men alla köpte ju 110-116 även jag alltså, och nu strax efter jul har hon fått en växtspurt.
men det finns ju inge man kan göra åt det :P får väl sälja kläderna på Tradera eftersom dom är så pass fina fortfarande, onödigt att lägga undan det oxå tycker jag, vet ju inte ens om jag får fler barn, och isf kanske det inte ens är en flicka, och när det barnet kan ha dom kläderna så är det säkert helt omodernt, så vi skiter i det ;)

I helgen så blir det eventuellt lek och bus landet med Hanna och Louice, det va rätt länge sen som vi var där nu.
sist vi var där känndes det nästan som att jag hade roligare än vad Hanna hade när vi lekte  där, finns ju så mkt roligt där ju! haha som att skjuta bollar på varandra, och åka stora ruschekannor (stavas:P) springa runt i en klätterställning osv, ja mkt kul helt enkelt ;)

Johanna här om dagen;
- Vart ligger Usa?
- ja det ligger långt här ifrån.
- Hur långt?
- ja flera tusen mil
- jaha?
- ja, man kan ju inte gå dit, men man kan åka flygplan.
- Åhh Jag förstår.

Haha hon är så lillgammal ibland min lilla sockertopp ^^

ja, har väl inte så mkt mer o skriva nu :P

over and out




Min sötgroda ♥





Bara för att få tiden o gå lite fortare;

1. Vad är klockan: 08.35
2. Vilket namn står på ditt födelsebevis: Åsa Karin Elvira
3. Smeknamn: Pyret, men det är bara visa som kallar mig det :P
4. Vad heter dina föräldrar: Kent och Brith-louise
5. Antal ljus på din senaste tårta: 21
6. Husdjur: Katten Urban och sköldpaddorna Elvis och Hedvig eller som vi säger lilla o stora :P
7. Hårfärg: brunt.. men råttfärgat egentligen
8. Favoritfärg: Rosa :D
9. Piericing: tungan är den enda jag har kvar
10. Tatuering(ar): ett par st
11. Födelseort: örebro
12. Bostadsort: Karlskoga
13. Nuvarande bostad: lägenhet
14. Har du varit kär: självklart.
15. Har du varit i några andra världsdelar: Ne inget som räknas iaf :P
16. Har du varit med om en bilkrasch?: nej ingen allvarlig.
17. 2 eller 4dörrar (på bilen): 4
18. Kaffe eller glass: Kaffe
19. Snuttefilt eller kramdjur?: Kramdjur
20. Antal syskon: 6 hel syskon.
21. Färg på strumporna: spelar ingen roll, så länge dom är hela.
22. Lyckotal: har inge.
23  Favoritfilm: Pojkarna i mitt liv :)
24. Favoritcitat ur en film; mins inga just nu..
25. Bästa semestern: Göteborg, helt klart ^^
26. Favoritmat: skräpmat
27. Bästa veckodagen/dagar: Fredag, Lördag & Söndag
28. Senaste låt du lyssnat på: någon kärleksballad faktiskt ;)
29. Tandkräm: Collgate
30. Favorit TV-program:  D-H Hoppas det börjar sända snart igen ;)
31. Favoritrestaurang: Ja du, har ej någon direkt favorit!
32. Favoritblommor: har inga direkta favoriter
33. Tycker inte om: Falska människor, personer som trycker ner andra för att hävda sig själva, barn misshandlare, osv.
34. Sport att titta på: hehe, är inte speciellt intresserad av sport :P
35. Ögonfärg: blå/grön/brun.. lite skiftande så där..
35. Senaste sjukhusvistelse: 2010 Karolina vårdcentral med Hanna.
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: gröna
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: ingen, men jag har aldrig försökt o tagit något heller ;)
40. Vem/var är du om 10 år: vet inte, men förhoppningsvis har jag ett jobb och en stadig inkomst. förhoppningsvis samma person som idag, fast lite bättre,lite snyggare och lite coolare ;) haha
41. Vem fick du senast e-mail från: Facebook antagligen ;)
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: Ne.. slapp undan :D
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: kredit kort är ingenting för mig..
44. Vad gör du när du är uttråkad: sitter vid datorn, försöker få Hanna att vilja umgås med mig, eller sover ;)

45. Fras/ord du använder (för) ofta: Herregud, faktiskt, men vad fan, omg, lyssnar du? nu gör du som jag säger.. haha listan kan göras lång :P
46. Födelsedag: 13 Januari
47. Vad retar du dig på: Folk.
48. Det bästa du vet: Hanna, Tommy och mina kompisar, djuren oxå så klart :)
49. Läggdags: alldles försent..
50. Stjärntecken: Stenbock
51. Värdefullaste ägodel: Mobilen, och ett halsband.
52. Vad är klockan: 08.44
53. Vad har du för kläder på dig just nu: morgonrock ;)
54. Favoritland: Sverige
55. Favoritfilmmusik: vet inte..
56. Skostorlek: 36-37
57. Fobi:Tandläkaren, eller ja läkare i överlag haha ^^ och ormar :P
58. Favoritpålägg: mjukost
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: rädda barnen eller barn cancerfonden
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Jag älskar dig?
61. Bästa bok du läst: hm länge sen jag lästa.. men flickan med dom röda skorna tror jag :)
62. Vad är du beroende av: cigg, tyvärr..
64. Gillar du snö: suck nej.. bara på julafton
65. Favoritglass: många olika :P
66. Vad la du dina sista pengar på: kastreringen på Urban och mat
67. Är du långsint: nej, inte direkt, men det beror helt och hållet på vad det gäller.
68. Favoritgrupp/artist: Jag har ju blivet totalt nerkärad i Sabaton ^^
69. Vilken är din bästa egenskap: att jag har lärt mig att säga nej, när det gäller att låna ut pengar tex, har blivet blåst allt för många gånger ;)
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: få ett jobb.
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000 kr: aldrig i helvetet, skulle hellre bli uteliggare än o döda en lite gossibussigosigo!
72. Vad gör du i sommar: Har en massa skoj, och åker till lite olika ställen, Astrid lindgrensvärld är i stort sett spikat iaf :)
73. Mest intressanta stad du varit i: hm.. vet ej.. Götet skulle jag jag tro, Stlhm är så jävla stressigt..
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: haha en sköldpadda?
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: godhjärtade människor, såna som gör något för andra utan att ha en baktanke med det.
76. pojkvännen/flickvännen: Tommy boy, han är min lilla hallonbåt ^^
77. Favoritgodis: Choklad
78. Spelar du nåt instrument: neee
79. Snyggaste kändisen: vin disel ;)
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa: min riktiga morfar, men han är död.. så mina Morbröder i Australien och min lilla Kusin ^^
81. Vilken film såg du på bio senast: Fredagen den 13, om jag inte mins fel
82. Senaste köpta skiva: haha kan man fortfarande köpa skivor? :O
83. Roligaste konserten: pip? men det är ju en festival iofs.
84. Bästa känslan: Känslan jag får av Hanna :)
85. Samlar du på något: Nej
86. I sånt fall, vad:  -
87. Är du feminist:  nej, lite kanske men inte så jag skiter i att raka bennen bara för att inte killar gört ^^
88. Favoritminne: När Hanna lärde sig att krypa och gå  :)
89 Favoritskiva:-
90. Bästa kompis/ar: hm, har ju ingen direkt bästa kompis men några nära vänner har jag :)
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: får oftast uppfattningen att dom tittar snett på mig, men det är säkert inbillning ;)
92. Vem stör du dig mest på i detta ögonblick: hon på tv;en?
93. Favoritlåt: jadu.. vet inte så här på rak arm.
95. Har du en mobiltelefon: ofc :P
96. Vad är det vackraste som finns: Min Underbara prinsessa :)
97. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Grekland
98. Är du homo- eller bisexuell: Nej, men jag kan bli ;)
99. Vad är klockan nu när du är klar: 08.57

Hello Kitty tema? :P

Tommy fyller år om ganska så exakt en månad, haha funderar nästan på o jävlas med honom o baka Hello kitty grejor till honom ;)

Haha eller så väntar jag helt enkelt te Hannas 6 års kalas och bakar en hello kitty tårta, Tror faktiskt att jag skulle klara av att göra en någorlunda sån här tårta iaf, kanske inte precis lika bra, men nästan ;)






Fruktansvärt söta är dom ju iaf ^^

Pms kärring..

Ja, då var det dags att bli en pms kossa igen, bara o gilla läget.
jag är sjukt grinig helt utan anledning, och har ont i ryggen..
men min vän är inte beräknad fören om ca en vecka.. så det kommer bli ryggont och vara grinig en vecka i "onödan" och sen några dagar med ont i ryggen, magen och huvudet, plus sjukt grinig, hatar när det blir så här.
gosh.

Alltså när jag får min lilla vän, så får jag sjukt ont, det hjälper inte speciellt mkt med värktabletter heller, det kanske håller värken borta i en halvtimme om jag har tur, och sen börjar det göra ont igen.
Dom säger att det ska bli bättre när man har fått barn, men jag tycker nästan att det har blivet värre..

aja nu är det som det är, och nej, jag skäms inte för att prata om mens och pms, det är en helt naturlig grej och jag är bara tvungen att "prata" av mig lite ;)

over and out

Rubrik?

Just nu håller jag på o städar, men det är bara att skura golven kvar, så tycker jag förtjänar en liten paus ^^

Urban mår som vanligt nu, men jag märker en vis skillnad på honom, han är lugnare, har inte anfallet någon av oss sen han blev kastrerad, han verkar inte ens bli irreterad längre, så det verkar som att det räckte med att klippa kulorna på honom, vilket jag är tacksam för, det hade ju kunnat bli värre, jag hade ju kunnat varit tvungen att göra mig av med honom, och det vill jag ju inte.

I Lördags var vi hemma hos Johan Ö och tog några glas, det va roligt, haha men Tommy lyckas ju bli lika full som vanligt, eller ja fullare än vanligt om man nu ska vara så noga, killar ^^

Igår var vi på Kenneths jobb, borta i Kilsta och tvättade och städade bilen, Hanna var med, men hon ville knappt umgås med oss, hon sprang bara efter Kenneth och han skulle visa henne saker osv, och så körde han henne på en säckkärra det tyckte hon minsann var roligt ;)

Hon är så himla go och mysig just nu, vill bara sitta och mysa och pussas och kramas♥ så himla underbart!

Åh.. det är en sak som stör mig så himla mkt, jag kan inte sluta tänka på det, och det börjar ta på krafterna, även om jag vet att det förhoppningsvis aldrig kommer att hända, så finns det där och påminner mig hela tiden.
är trött på folk som pratar om saker dom inte vet någonting om.
lägg energi på ditt eget liv ist för mitt, för jag tycker inte att det är roligt när folk kläcker saker som dom omöjligtvis kan veta något om, och verkligen mena på att det kommer hända oxå.. gah.

aja, ska fortsätta med golven nu!

bye bye :)