tar ett uppehåll, tror jag.

Jag har bloggtorka och orkar inte skriva just nu, men jag återvänder när jag har lust. ;)
så bye bye så länge!
:D

Jag har börja hata Sverige.

Förut va Sverige ett land jag kände mig stolt över, jag älskade Sverige det va mitt hemland, och ett vackert sådant. (Nej jag är inte rassist) Men nu idagens läge? vad fan har hänt rent utsagt? Folk tvingas leva på social bidrag pga att dom är sjuka och kan inte jobba, men helt plötslig är dom för friska för att vara sjukskrivna, bara för att det kanske inte syns på dom. Att människor kan ha en psykisk sjukdom, förstår tydligen inte staten, nej för fan! släng ut dom i arbetslivet, lite jävla nytta kan dom allt göra.

Att många människor har tagit sitt liv det senaste året, är det ingen som bryr sig om, det blir ju bara mindre belastning för samhället, jävla sjuka politiker säger jag bara, jag hatar er!
Jävla helvets mongon.

Jag hatar moderaterna och vad dom har gjort med vårat Sverige, jag hoppas för gud skull att folket tänkter till lite nu när det snart är val igen, tänker på våra sjuka och våra äldre, och petar bort dom där äckliga moderaterna från pidestalen och kastar ner dom i helvetet där dom hör hemma!
För ingen kan väl ha undgått hur det ser ut i dagens Sverige.

Visst det finns idioter som säkert tycker att det är bra, att det minsann är rättvist för folk bluffar sig ju bara sjuka, okej det kan jag hålla med om, det finns några st som bluffar, men långt ifrån alla, gör helt enkelt mer nogranna läkar undersökningar innan ni sjukskriver folk, men förstör inte ett redan trasigt liv för en person som redna mår så pass dåligt, vad vinner ni äckliga moderater på det egentligen, hitta dom som bluffar, för det kan till och med jag tycka är helt åt helvete fel, men att trycka ner en redan sjuk människa, är det värsta ni kan göra.

Ni har ju iaf ett helt gäng med självmord på erat samvete, hoppas ni är lyckliga era svin!

Tänk er själva när ni blir äldre vill ni då ha dom här reglerna:
Reglerna innebär att varje boende maximalt ska få två koppar kaffe, 2,5 deciliter mjölk och två frukostbröd per dag.

Nej, skulle inte tro det va?

Det är fruktansvärt att det här ens kan komma upp på kartan, skära ner på dom äldres mat och kaffe intag?
Är dom inte värda mer efter allt slit som dom har gjort för oss, för att vi skulle få en framtid, dom har banna vägen till det bättre åt oss, och vad får dom? jo som högst 2 koppar kaffe och 2,5 dl mjölk pär dag, busigt hörni!
Dom känner sig säkert väldigt uppskattade och levnadsglada, tror ni inte det?
gah idioti på allt, jag är så förbannad!

Vi har ju dagens nyhet oxå, den som gjorde att jag blev så irreterad just idag: Veikko Virtanen
får inte flytta till ett hem där dom talar finska, han kan själv ingen Svenska eftersom han har tappat bort språket då han blev gammal. självaste E-type ringde upp vård- och omsorgschefen på Vaxholms kommun, och hon ljög om att han hade en undersköterska som pratade Finska med honom?! läs artikeln själva så får ni se.

Jag blir så upprörd över det här, Sverige ska vara att fritt land men börjar mer och mer kännas som ett fängelse även för mig som inte är direkt drabbad, jag tycker det är hemskt att det är så här, så få stopp på idioterna!

aja, ni blev det ett väldigt impulsivt inlägg och jag orkar inte heller ta och rättstava och kolla igenom allt, så mkt tid har jag inte att lägga på Moderatjävlarna.

ett citat som jag står fast vid: Det finns så fördömat mkt folk, men så förtvivlat få människor!

ett tänkvärt citat i min mening!









en massa kärlek och annat skoj.

Ja vad säger man om dagen då? Jag har knappt sett röken av Hanna, eftersom hon har varit och lekt med Viktor (han som bor i grannhuset). Va där och plinga på vid 3-4 någon gång och sa att Hanna skulle komma hem och äta lite mellanmål, och sen fick hon gå och leka igen, men det gick inte förstår ni för hon hade precis ätit mellanmål hos Viktor, och dom skulle precis börja med vatten lek (Viktor har ju badkar, så jag tror minsann att det är därför Hanna leker så mkt med honom;) ) Men iaf, så var det bara att gå hem igen, sa till Viktors mamma att hon kunde skicka hem Hanna vid 18.00.

När jag kom tillbaks hem så tänkte jag att det va lika bra att skriva en lapp med mitt telefon nr till Viktors mamma, eftersom Hanna verkar ha fatta tycke för honom och gärna är där.
Hon hade tänkt samma sak och skrivet ner sitt nr på en lapp, så ja, nu har Hanna officiellt tagit en kliv ut i "stora barn" livet, eftersom jag har för första gången i mitt liv, bytt nr med en annan mamma (När det gäller en av Hannas nya kompisar alltså) haha ja lite svårfattat det där, men ni förstår nog ^^
Så det är väla bara att accepetera att min "Bebis" har blivet stor! åh min snutteunge! ♥



Kunde aldrig drömma om att den här lilla tösen,
skulle bli så stor så snabbt!
vart har tiden tagit vägen? :O
mamma älskar dig snuttan! ♥


Helt ärligt kan jag känna mig lite avundsjuk på Viktors mamma, hon verkar orka så mkt! Hon är garanterat runt 40 år, ensamstående, har ett hus, och hon orkar leka, hitta på en massa skoj, och verkar ha fantasi till tusen, en annan orkar leka en stund och sen tar vardagen över, tvätta, städa, laga mat, rensa kattlådan.. ja ni vet vad jag menar.. Medans hennes energi aldrig verkar ta slut, vad äre för fel liksom? ;)

Men ärligt talat så lägger hon nog mer energi på att leka och ha kul med barnen än att ta hand om allt praktiskt som städning och så, inte att hon har skitit alltså, utan jag menar att människan nog har insett att det finns viktigare saker i livet än att ha ett rent och fint hem, och viktigare saker i livet än att stå vid spisen i flera timmar och göra kyckling och potatis, när det finns en grill, som dom kan grilla allt på, hänger ni med?

Ibland funderar jag oxå på att bli en sån där morsa, bara vara ute och leka, ha kul och bara städa upp det värsta eller när det verkligen behövs. och som dom gör, är det soligt ute, ja då drar vi fram körv och brö, eller en liten köttbit ist för att stå inne och slita så kan vi  grilla och ha kul, och barnen kan leka på gården medans mamma lagar mat, det måste ju vara helt underbart? :)

Ge mig ett hus nu, please gud? jag ska bli en supermorsa!
och sluta noja över allt det  praktiska!



Japp här är jag, stålmorsan!
yeey!

Höhöhö fast när jag tänker efter, så kan jag nog inte skita i att städa och tvätta, det har blivet lite som en tvångstanke för mig, jag måste städa, fast det är i stort sett rent överallt, så måste jag städa något.
så den drömmen sket sig, men vet ni vad? Jag är en toppenmorsa iaf, det har min pappa sagt, så det så.

Jag leker ju och umgås med min lilla tjej iaf, bara att en eller två timmar om dagen går till det som måste göras, men det kan jag faktiskt leva med, så är det ;)

Men iaf Viktors mamma är en extremt stark kvinna måste jag säga!
:)


aja nog om det.

Tommy är hemma hos en kompis och umgås lite, så jag sitter här helt själv, efter att han har jobbat 12 timmar desutom, men vet ni vad? det gör ingenting, för hans kompis behöver honom, och jag är bara glad att jag har en sån underbar pojkvän som faktiskt ställer upp för sina kompisar, och för sin familj, och ja alla.
jag måste helt enkelt vara lyckligt lottad, en underbar unge och en underbar karl, kan det bli bättre? ♥

Jag känner mig full av kärlek idag:D
vi lever väla i en underbar värld, är det inte så?



Älskar dig min lilla töntamon! ♥

vet ni föresten, jag kan skåda in i framtiden,
jag kommer få Öroninflamation, i natt, eller i morgon.
hur jag vet det?
tja, det har börja värka lite granna i örat och vätska
sig lite.

:P

over and out!


Inte långt kvar! :)

Snart är det Onsdag och då drar vi, ska bli så mysigt^^
Bara vi 3, och massa sagofigurer, kan det bli bättre?
plus att vi ska göra en riktigt Svensson semester, det enda som fattas är väla hund och husvagn ^^
Men det kan vi minsann klara oss utan!

Haha jag frågade Hanna igår om det känndes spännande att snart få träffa "pippi"
Då svarar hon: jag vet inte riktigt.
- men vadå då?
- nej men mamma, tänk om hon lyfter upp mig på sin häst, och sen lyfter hon hästen,
och jag kanske blir rädd då, och då blir det inge roligt!
-Men gumman, jag tror inte att det är någon fara, Pippi är ju jätte snäll!
- ja men mamma, hon är starkast i världen, hon kan faktiskt göra så!

tihi hon lät så gullig när hon pratade så där så jag lät henne hållas,
och sen säger hon:
-men vet du vad?
- nä vadå?
- jo jag kanske kan leka kull med pippi och poliserna!
:D

Hehe då vart det genast kul att åka dit igen!
min lilla sötnos!

Nä nu blire städning!

herrå bye bye


Haha en gammal bild från i sommras på mig och Hanna :P



Snart,snart, snart får vi semster!

Men vi åker inte fören på Onsdag, uschja mig! Jag längtar något extremt efter våran lilla familjesemester, och att komma ifrån stan lite, bara jag, Hanna och Tommy, och få njuta av varandra lite!
Ha kul och umgås som en familj, utan att behöva vara i den här skit staden, ja jag är trött på Karlskoga just nu, jag skulle faktiskt kunna tänka mig att flytta, för den här staden suger!

Men nog om det!

I Torsdags så var det städ och fika dag på dagis, det va jätte mysigt och en kan väla inte påstå att jag städa så mkt, men lite grann vart det iaf, långt mer än vad andra föräldrar gjorde måste jag säga..
Dom kom liksom bara in på gården och gick och satte sig o fika.
Lite dålig stil kan tyckas,
Men alla är ju inte lika väluppfostrade som mig och Tommy, så det får vi vackert leva med ;)
Vi är ju dom snyggaste och coolaste föräldrarna på hela dagiset (överdriver) :P

Tog lite bilder på när vi lekte och fika och lite när vi städa oxå, men jag hittar inte kabeln till kameran så ni får vackert vänta på dom bilderna^^

Det va väla allt om Torsdagen tror jag.

Fredag:

Igår va det en helvetes dag kan jag säga, trodde aldrig att den skulle ta slut!
Det började med att det spö regnade på morgonen, och jag hittade inte Hannas regnkläder!
panik! Dom va helt borta, sprang och leta som en idiot, och tillslut fick jag inse att dom inte va hemma!
men helvete! Så jag klädde på Hanna så gött det gick, Hon hade bara foppa tofflor och tygskor hemma, för båda paren stövlar va på dagis, och även hennes nya tennis skor, så tillslut va jag tvungen att sätta på henne ett par vinterstövlar (japp jag brister i min roll som mamma, jag vet). Klädde på henne Jeans och varma tröjor och tog på henne jackan, den ny jackan som hon inte ens har haft en månad, och vet ni vad? dragkedjan är trasig! VAD FAN?! okej vid det här laget höll jag på att bli galen, och värre skulle det bli, För hennes gammla jacka, med en hel dragkedja va på dagis! :S Så det va bara att ta på henne den trasiga jackan och bege sig till bussen, som vi självklart hade missat! Gah. Så det va bara att börja knalla till dagis i spö regnet, härligt härligt.
När vi kom fram till dagis va både jag och Hanna dyngsura, så jag tänkte byta kläder på henne och tog ner korgen med extra kläder, och där i ligger endast ett par trosor!
Helvets jävlar!
hon fick iaf låna extra kläder av dagis tills hennes kläder hadde torkat, och alla regn kläder va på dagis.

Ja, ni förstår nog vilken skitdag jag hade igår, och inte vart den bättre med årets sämsta film heller!
Aftonbladet ska nog sluta tipsa om filmer känns det som!

aja, nu ska Hanna och jag gå till affären och köpe lite daspapper.
fast först en köpp kaffi!

Bye bye
fuckers ;)




konstig känsla..

Jag har en orolig känsla i magen, är typ på helspänn.
vet faktiskt inte varför det är så heller?!
hmp, vi får väla se om det inträffar något idag,
jag brukar ju få dena "konstiga" känsla när det är något.

aja, idag ska jag till Arbetsförmedlingen och sedan blire vårstädning på dagis :)

skriver i kväll!

är du/ni besatta eller?!

Jag stör mig något otroligt på det här, eller ja, samtidigt tycker jag fasen att det är lite roligt!
Folk är verkligen trögfattade, har jag tagit bort dig från facebook, så acepterar jag ingen ny förfrågan, för jag har uppenbarligen tagit bort dig, och då måste det väla finnas en anledning till det oxå?!
Jag vill inte ha dig/er som vänner, jag behöver inte ha 700 vänner på facebook, bara för att bevisa att jag minsann har vänner, så är det.

Varför ska jag vara vän med någon jag inte tycker om, som det inte finns en chans i världen att jag skulle börja umgås med igen? Varför vara vän med någon som utnyttjar och snackar skit, och grejen till att ni söker ny vännerförfrågan är ju ganska uppenbart, mer vänner, högra status tycks ni ju tro.

-skitsamma om jag hatar människan, jag vet ju ändå vem hon/han är! sök ffs, skynda, jalla jalla, jag måste ha minst 1000 vänner, så äre sörru! omg! hon har mer vänner än mig, åh nej! nu tar jag självmord..

dit liv är förstör, to bad for you bitch!

och jag kunde inte bry mig mindre.

Jag kan ju ge er ett litet tips, skaffa vänner i det riktiga livet, och behandla dom väl, så behöver ni kanske inte söka vänner förfrågan med folk som ni inte ens tål, eller knappt känner, det kanske vore en ide? eller vad vet jag föresten.. jag är ju dum i huvudet, fortsätt som du/ni gör, det är ju bara ni som skämmer ut er!
Haha om ni visste...

Hoppas nästan på att ni läser min blogg, för då kanske ni inser vad jag tycker om er, haha åh nej, nu gick jag för långt, förlåt lilla du.

Im a bad, bad mother! så här kan jag ju inte sitta och skriva uschja mig, vilket svin jag är.
kom och skjut mig, någon?
Nu måste jag skärpa te mig och bete mig vuxet, japp det måste jag.

Aja, det vart ett väldigt konstigt inlägg det här, men har tröttnat på folk som inte fattar!
och läser ni det här: kör upp ditt jävla höve i röva, och ät din egen skit, asshole.

skriver säkert ett mer seriöst inlägg sen, när jag har sluta vara irreterad.


Haha jävel vad snyggt va? ;)
btw, det gäller inte mina vänner och folk jag tycker om ^^
tänkte så ni inte tar åt er, mina puddingar ^^



Kanske borde städa?

Sitter här och velar fram och tillbaka, jag är liksom bra sugen på att duscha oxå, men logiken säger att jag borde städa först, och duscha sen.
Men jag vet inte riktigt hur länge jag står ut med min kroppsodör? hmp, tåls att tänka på ett litet tag te ;)

Funderar på vad jag ska göra för mat idag, eller om jag kanske överlåter den biten te Tommy, jag är ju inte överförtjust i att laga mat, vi får se helt enkelt!

Sen den där tvätten som jag slängde in vid 8 i morse, den har varit klar ett tag, men jag är lat och orkar inte hänga upp den, inte ännu iaf!

Någon får fasen komma hit och sparka mig i baken, riktigt hårt oxå, så det blir någon ordning på det här, lat är vad jag är!

Gött äre de ju att Hanna snart kommer hem, och då blir jag ju människa igen, då blire varken ro eller vila här och det är ju bara bra att hon håller ordning på mig! ;)

aja, nu sliter jag mig ifrån soffan.. jag lovar.

sex and the city 2



Vill se sex and the city 2!
vilka vill se den? ;)

Skulle hemskt gärna gå på premiären,
men vi får väl se ;)

Haha ;)

Jag och Hanna sitter och tittar på tv, det är snart dags för henne att sova, men en liten stund till får hon minsann vara uppe, jag är väla snäll? ;)

Idag när vi satt vid köksbordet och åt, så pratade vi om att Hanna kan teckenspråk och grejor (dom får lära sig det på dagis) så hon visade oss lite färger, och hur man säger smör, salt, peppar hungrig och en massa andra saker, lite kul att hon kan så mkt sånt där, det är hon som får lära en annan nu förtiden ;)
Men iaf så började vi prata om vad vi hade för hårfärg och ögonfärg:

-Hanna vad har du för ögonfärg?
- Blå säger hon med ett stort leende.
- vad har jag då?
- hon tittar noga och sen säger hon Åhhhh.. mamma du har olika färger!
- jaså vilka färger är det då?
- gröna och blå.. och lite bruna! du har verkligen jätte mkt! haha ;)
Sen frågade vi vad Tommy har för ögon färg, och då svarar hon blå-gröna utan problem ^^

Efter det säger Tommy: vad har jag för hårfärg?
- svart säger hon helt självsäkert.
- ja, mamma då?
- Haha mamma har rött hår säger hon med ett stort flin, vete fasen varför det skulle vara så roligt? ;)
- vad har du då Johanna? säger jag
Då tar hon en hårslinga och tittar noga på sitt hår, ler lite finurligt så där som bara Hanna kan och säger: Gult! jag har Gult hår, Det är nog därför jag är så dum! sen bryter hon ut i gapskratt!

Haha jag och Tommy kunde inte hålla oss och bröt ihop på köksbordet, jag tror vi alla tjöt av skratt! ;)
till saken hör att Hanna har hört oss säga: dum blondin, eller äru blond eller? så det va väl där ifrån hon fick kommentaren;)

och nej Hanna tycker inte att hon är dum, och vi tycker inte att Hanna är dum, det va bara en rolig kommentar, och hon sa själv att hon skojade, för självklart var vi noga med att kolla så hon inte menade allvar.

Hanna är nog den mest underbara unge man kan tänka sig, jag va lite inne i datorn nu och då säger hon: men mamma, är du ledsen? jag: nej, vadå då?
-det ser så ut! åh min lilla sötgroda, underbarare unge får man leta efter! ♥

Nej nu slår jag igen dumburken och umgås med min lilla flicka ist!





Hanna hemma hos morfar ^^



en bild från lek och bus landet, övriga ligger på fejjan ^^
haha vet att jag har lovat bilder här, men örker int!



Sveriges nästa ryttarina! ;)

aja, nu ska jag iaf slita mig!

bye bye

tiden bara rinner iväg..

Jag fattar inte var den har tagit vägen! Jag har i stort sett suttit framför datorn hela dagen, men inte för att roa mig om ni nu tror det, utan jag har sökt jobb, registrerat mig på en massa sidor att jag är arbetsökande skicka cv hit och dit, kolla mejlen om jag har fått något svar från tidningstjänst osv. Haha jag minns knappt vad jag har sökt, förutom ett städjobb i K-hamn, bara ett extra jobb, men iaf, ett jobb är ett jobb.

Nu tittade jag till på klockan, innan jag börja skriva här iofs, och insåg att jag inte ens har ätit frukost, och tiden börjar lida mot sitt slut, så jag måste fasiken äta något och duscha, sen hämta fröken på dagis!
Ja tiden går fort när man har roligt, kan där i mot inte påstå att det är så jävla underbart att skriva personliga brev, jag hatar det!

men uppdaterar mer i kväll!

bye bye

freaky friday

Wohow jag vann valet av film :D



Det hör ju inte te vanligheterna kan jag säga!
Iofs har jag set filmen förut, men den är värd att se igen!
härligt att slippa se en massa skräck och annat pojk skit hela tiden oxå;)
Hör och häpna, det är den 3 eller 4 filmen som jag har fått bestämma,
på över 1 år!
haha karl jävel!

Väntar bara på att prinsessan ska somna ordentligt sen ska vi plocka fram:



och:



Nu ska jag kolla om min minsta älskling sover,
sen är det dags för mig och min stora älskling att mysa:D

Älskar mina två änglar! ♥

Boring

Jag är totalt utråkad, jag har har ingenting att göra :/ Hanna är ute i parken och leker med sin kompis som jag aldrig kan minnas namnet på, men hon är snäll iaf, det är ju huvudsaken ^^
Tror minsann att det är Hannas bästa kompis här på hemmaplan iaf, för när Hanna ser att hon är ute så springer hon ut och så leker dom i flera timmar, tror att det är lika dant för kompisen, för när Hanna har kommit ut till parken så dröjer det inte länge innan kompisen är där =) vem vet, dom kanske kommer vara bästa vänner hela livet, mysigt med en barndoms vän, tänk om en annan hade det :/


skulle jag gå ut till parken nu, skulle Hanna bli galen, för hon vill leka med sin kompis själv, så det är väla bäst att låta bli :P

aja, skitsamma! Tommy ligger här på soffan och sover, jag vill inte väcka honom heller, eftersom han har jobbat så mkt, och godis sugen är jag oxå minsann, men jag ska inte äta något godis eller ja.. vi får väl se hur det går med den saken.


nä ännu ett trist inlägg från mig, men ni får stå ut helt enkelt.
bye bye.


8 gånger då det inte är så "underbart" att ha barn.



1. När du har slitet med maten en hel dag och gjort tex potatis gratäng och fläskfile, då petar dom bara i maten, när du där i mot gör pulvermos  och köttbullar så är det den godaste maten dom någonsin har ätit.

2. När dom ropar från sitt rum och säger kom och titta vad jag har gjort, du kommer in och får se att hela vägen är fylld med färg från en tuschpenna, och ungen frågar: visst är det fint mamma? (ännu värre är det ju dock om vägen när ny målad)

3. När du precis har dammsuget hela lägenheten, och ungen kommer in med ett ton grus under och i  skorna.

4. Du kan inte ha något hemligt inom familjen, säger du eller gör något så kan du räkna med att både dagis personal och kompisar får reda på det. (tur att hon inte har kommit på oss att sexa)

5. När barnet duschar och tvättar sig själv, och du kvittrar om hur duktigt barnet är, när du senare ska ta din dusch så upptäcker du att barnet har lekt slut på både dit schampo och balsam.

6. När barnet har en dålig natt, först gnäll halva natten sen kommer barnet in och lägger dig hos dig, och snor då all plats och allt täckte hela natten = noll sömn för dig.

7. När du vaknar en timme före klockan ringer och tänker: gött jag får sova en timme till och sluter ögonen 5 sekunder senare känner du att ungen står och tittar på dig och 5 sekunder efter det så är skrik festen igång: MAMMA JAG VILL HA FRUKOST! MAMMA JAG MÅSTE KISSA.

8. När barnet har sönder något och skyller på en låtsas kompis eller rent av katten.

Läs med en nypa salt ;)

städ dag.

Idag har jag städat enda sen vi gick upp tror jag, lika väl behövligt varenda gång. Det enda som är störande är att det blir lika stökigt på en gång, det går helt enkelt inte att ha rent och fint med katt och barn? Eller annars är det väla så att båda mina "barn" är överaktiva ;)

Hanna är ledig idag, det är ju någon röd dag, en sån där dag som man egentligen inte firar överhuvudtaget, men vem fasen tackar nej till lite ledighet, den personen skulle jag vilja träffa iaf ;)

Tommy jobbar förmiddag ist för eftermiddag, det är väla ett plus i kanten, men han gick ju på nästa skift ungefär samtdigt som han kom hem känns det som, han fick va hemma 4 timmar och sedan åka tillbaka te Slavåsen, så han lär ju vara trött när han kommer hem..

Funderar oxå på vad jag ska göra för mat, orkar verkligen inte göra något alls egentligen, men jag får bita i det sura äpplet och ställa mig vid spisen och leka husmor ^^
det får väla bli potäter och någe mer skulle jag tro.

aja nu blir det duschen, och sen gå ut en stund med Hanna i det underbara vädret ;)

bye bye