Nu tar jag helgen :P

Ingen mer skolundervisning för denna vecka så nu kan jag slappna av, gött as hell :D Provet gick bra idag, kunde varenda fråga, så jag hoppas på att jag får ett VG. (Det högsta jag kan få i dom här kurserna) Fick tillbaka mina uppgifter idag oxå, den ena skicka jag på mejlen igår och ett lämna jag in i dag, men hon rätta dom på en gång, och dom var helt klart godkänna, wohow :D

Vi har nyss käka spagetti och köttfärsås, gottinamnam måste jag säga. Hanna sprang ut på en gång efter att vi hade ätit, men nu kom hon in och skrek om att hon blöder, det vill säga ett liiiiiitet sår med en mini droppe blod.. ;P varför ska barn vara så känsliga och tror att dom blöder så fort dom slår sig? Alla mammor vet ju, att när ungen skriker efter plåster, så är det lika bra att ge dom ett fast dom inte blöder överhuvudtaget, right? (;

Städat har vi oxå gjort idag, Tommy mest faktiskt och det syns  haha ;)
Jag skriver samma citat som Helena har på sin facebook sida: Gör som du vill, så gör jag rätt sen ;) eller om det är: så gör jag om sen. Haha ja, jag vet inte allt, okej..

Ja vad ska jag skriva mer om då? Jo nu vet jag. jag är bjuden på 2 maskeradfester här vid Halloween, den ena vet jag att jag ska gå på, och den andra har jag inte riktigt bestämt mig om än, men saken är det att ska jag på två fester så måste jag ha 2 dräkter, och jag som inte ens kan hitta en! haha vad blire liksom ;)
Men något kommer jag säkert på :D

Nä nu är Hanna inne i duschen, så jag ska nog passa på och pussa lite på min sexiga karl ;D ♥



Bjuder på en gammal bild från Astrid Lindgrens värld :)



Förresten, vad tror ni om det här? Jag ska bygga ut blomman jag har på magen förstår ni,
dock är ju inte den blomman någon ros, men det går kanske att blanda? Eller kanske göra om till och med? tycker iaf att den är
grymt snygg :D

Men först måste jag bli klar med armen :)

bild lånad från google.




Jag när jag blir gammal?



Det här är jag om 20 år tydligen. :P



och det här är om 30 år :D

Haha jag kommer se skitgammal ut om det här stämmer, men det fårvånar mig ju inte direkt ;)

Klicka på den här länken så kan ni testa ni med:  In20years ;D

puss

unga mödrar.

Just nu kollar jag på unga mödrar, och kan verkligen inte låta bli att störa mig. En mamma pratar om att det är svårt att vara ung mamma, eftersom dom har så dålig ekonomi, och att det bara är pappan till deras barn som jobbar. Sen går hon i en affär och köper coca cola, godis, choklad, nallar till barnen och en massa skit bara helt enkelt. Är det verkligen sådant man köper om man har dåligt med pengar? Inte vad jag skulle köpa iaf, jag skulle hellre storhandla en jävla massa mat, vilket vi iofs gör varje månad, fast vi inte direkt lider av pengabrist.

iaf sen avslutar hon shoppingturen och säger: Jag har ingen koll på ekonomin eftersom jag inte har någon det är killen som har det eftersom han jobbar. haha what? klart man har koll på ekonomin iaf?
Klart hon borde förstå att hon inte ska handla en massa onödigt skit om hon inte har råd med det, någon ekonomisk kunskap måste hon ju ha iaf.

När dom kommer ut från affären så ställer hon sig och kollar på hus och säger att ett hus är billigt osv. Killen verkar mest besvärad, och jag förstår honom, hur fasen har hon tänkt att dom ska kunna bo i ett hus med bara en inkomst och 2 små barn?

Jag fick intrycket av att hon inte vill jobba och försörja familjen, hon verkar glida runt på en räkmacka och killen får göra allt. Gillar inte sånt folk. Okej, jag jobbar inte men jag studerar, och innan jag börjar göra det så sökte jag faktiskt en massa jobb, så jag kan inte gnälla på mig själv, och inte ni heller föresten ;)

Gosh, kan inte minnas att jag någonsin har varit så där omogen faktiskt , men det har jag väl säkert, i andras ögon iaf ^^

aja färdig gnällt!

;)

puh..

2 arbeten är nu klara, känns jävligt gött måste jag säga :p Så nu måste jag bara plugga inför provet i morgon.. Men det gör jag i kväll sen, orkar inte riktigt just nu känner jag :)

Hanna är här ute i parken och leker, det är några andra barn där och leker, så jag ser nog inte henne på någon timme (här i lägenheten alltså, jag ser henne ju från balkongen).

Som vanligt kändes det som att jag hade massor att skriva, men sen blir det som bortblåst. Hjärnan är väl överfull av massa nya grejer, så då kan den ju inte spara på det jag tycker är viktigt, utan på det, den tycker är viktigt. Det vill säga en massa tråkig information som jag kommer glömma bort direkt efter provet. ;)

Johan va här på en kopp kaffe förut, känner mig så trevlig som låg och sov i sovrummet hela tiden. Men vad fan, jag va utmattad ^^ tror inte han brydde sig direkt heller liksom.

Måste ju planera klart kalaset oxå, vad jag ska köpa och vad jag ska baka, blir galen på det här, ungen får fasen sluta fylla år haha ;)

Haha och så säger jag en sak till- Herregud för dig människa.. att det ska vara sååååååååå svårt att låta två vuxna människor få vara ifred? avundsjuk är vad du är. (;

Äsch... nu blir det en tur ut på balkongen för att se vad Hanna banan har för sig ♥

PUSS



(:

agda 87.

Ja, det är mitt nya jag. Jag har inget liv överhuvudtaget. Jag är mamma och studerande och sambo, mitt liv räcker bara till det, sen tar det stopp, sängen klockan 20.00? Ja tack. Börjar därimot tröttna på mig själv, det får liksom bli skärpning nu, jag är ju trotts allt bara 21 år.

Konstigt, jag hade så mkt att skriva om innan jag satte mig här, men nu är det som bortblåst. Aja, skola snart, hoppade samhällskunskapen (fy mig) men det va inte speciellt viktigt, skulle bara se en film. så jag orkade inte bry mig.

Hanna börjar längta mer och mer till sin födelsedag, och jag börjar oroa mig mer och mer för att paketet med kalas grejer som jag beställde inte ska komma! Gosh då går jag i taket.

Va i Hallsberg en stund igår, skjutsade pappa eftersom han skulle dit på lite ärenden, så vi drog till Uffes lada medans vi väntade på honom.. Haha Tommy bara; vad fan ska vi åka till den där jävla skitaffären för? det är ju bara en massa rosa plastskålar blah blah.. Gissa vem som shoppade loss som fan när vi kom in där? inte va det jag iaf. ;)

aja kommer inte på något mer att skriva om.. så jag bjuder på lite bilder i all hast ist:



Hanna med klubba i munnen :)




Hannas duktighets tavla eller vad man ska kalla det, måste jag säga
att hon har börja sköta sig 100 gånger bättre sen den kom upp? ;)

puss


busungar :)



Hanna och Lilith på dagis, dom är ena riktiga skitungar :)

Nu är alla kalas grejer beställt ^^

Nu har jag äntligen klickat hem alla kalas grejer, känns bra :) liiite dyrt vart det väl, men det är min prinsessa värd, hon är värd allt som man kan tänka sig :) ♥

Det enda problemet jag har nu är att få tag på en pippi dress peruk och skor, så känner du någon som har en sån, eller har en själv och vill göra dig av med den, så kan du väl kommentera? ;)

Tror minsann att min lilla älsklings kalas kommer bli alla tiders, speciellt när hon får sitt efterlängtade pippi kalas ^^

btw, om du läser min blogg, och det gör du säker så är inte du bjuden och inte din nya äckliga kille heller. Så kommer du hit, så kan du glömma att du kommer in här. så det är inte ens värt ett försök, glöm inte det.
att man kan hata en familjemedlem så mkt som jag gör, måste ju egentligen vara sjukt.. men det beror väl på att hon är så jävla sjuk som hon är antar jag. sök till pysket.nu och lägg in dig där, så kanske du kan bli normal.
Men det är väl egentligen knappast troligt.

Anyway ska snart hämta Hanna på dagis, och sedan är det väl bara att gå hem och ta hand om herr sjukling och lägenheten. I love it!

Fick mina pengar idag oxå, så nu är alla räkningarna betalda och pengar undan stoppade, så sovrumsrenoveringen kan börja snart, jag längtar som fan :D
Bara så ni vet liksom ^^


ne nu är de dags att slita sig här ifrån, och ta en kopp kaffe för att sedan bege sig på en promenad mot dagiset!





Du vännen, jag finns alltid här för dig.
Önskar jag kunde lindra din smärta på något vis.
jag vill inte tränga mig på, eller fråga för mkt,
väntar på att du ska komma till mig,
och när du gör det, så kommer jag ta i mot dig med
öppna armar.
Jag hoppas du vet det!







härlig natt?

Nej inte direkt, min karl är ju sjuk, han hade feberfrossa hela jävla natten, sängen skaka så jag trodde först att jag va ute på östersjön och åkte båt innan jag fatta att det va Tommy som skaka som jag vet inte vad, så det va bara att kliva ur sängen och hämta en alvedon till honom, och sedan försöka lägga sig igen.

Men den gubben gick inte, för han fortsatte att skaka och gny (ja han lät som en unge, det gör väl alla karlar när dom är sjuka?:P) Jag vart lite vrång och försökte ingonera det, men nej då "gnällde" han bara mer, så det va bara att börja prata med honom, då lugna han ner sig lite, tills han börja skaka igen och jag sa: NEJ, nu får du faktiskt ta och slappna av! haha då vart han grinig och somnade en timme eller så.. sen va det igång igen:P

Så rolig natt har jag haft, är det inte ungen jag tar hand om på nätterna så är det karln! Det kändes ju inte direkt bättre när Hanna kom in ca 1 timme före klockan skulle ringa: GODMORGON! tack så jävla mkt! Skynda mig ut med henne från sovrummet så hon inte skulle väcka Tommy, och sedan va dena vardag igång igen.

Så hur mkt har jag sovit i natt då.. det vill inte ens jag veta, vet faktiskt inte ens om jag verkligen har sovit eller bara varit i koma, jag har ju liksom varit med i gamet hela tiden så att säje.

Idag ska vi på studiebesök i Granbergsdal, låter ju väldigt lokande och jag skulle helst vilja slippa.. men det är obligatoriskt så jag måste hänga med, så fruktansvärt taggad på de är jag. not.

Känner mig så förbannat stressad oxå, Det är skolarbeten som ska lämnas in, nya varje vecka, ett hem som ska städas, en unge att ta hand om, köpa födelsedagspresenter, baka, planera kalas, beställa grejer. Ja listan kan göras väldigt lång- och det känns som att mina krafter är på väg att ta slut.

Men skam den som ger sig, allt kommer ju snart lugna ner sig, så ingen ide att bryta ihop ;)



puss

suck

Ska det verkligen vara så här? jag är trött hela tiden, från det jag vaknar tills det att jag går och lägger mig. Känner mig bara helt håglös ungefär. Det beror väl säkert en del på förkylningen som aldrig riktigt vill släppa skulle jag väl tro, men jag har varit trött länge, och nej jag vill inte ha några tips på vitaminer och järntabletter;) för det äter jag redan, till och med magnesium tabletter men det hjälper inte överhuvudtaget. Är så otroligt less på den här tröttheten nu!

Va i skolan idag iaf, det går fortfarande bra och jag håller mig till rätt nivå fortfarande, skönt att faktiskt få känna sig lite smart för en gångs skull, men det är inte lät alla gånger kan jag säga, ibland vill jag bara gå hem och sova ist, men skam den som ger sig heter det ju :P

Jag tror jag skulle må bra av en riktigt ordentlig sovmorgon utan en massa jävla stress, men när får jag den då? typ aldrig haha ;)

Äsch ingen ide att gnälla, det hjälper ju ändå inte ^^

Hanna är ute och leker här på gården, klättrar i träd och grejer. Min stora lilla tjej :) ♥
Måste börja fundera på någon mat tills idag oxå, blir väl jag som får göra den eftersom Tommy kände sig febrig, stackarn :/

Hanna längtar som fasen till sin födelsedag, och det förstår jag för jag är ju bara bäst på att hitta bra presenter :D

aja, orkar inte skriva mer.

puss

planer och annat snack.

länge sedan jag blogga nu, men det är väl inte riktigt prio 1 kanske. Jag tog hemstudier i dag ist, mår inte helt hundra så orkade inte sitta 3 timmar i skolbänken. Men det är ju inte obligatoriskt som tur är, man får ju välja om man vill plugga hemma eller i skolan.

Men över till annat. Vi har ju en massa planer på att göra om lägenheten, ett rum i taget givetvis.
Först blir det ju vårat sovrum och det känns faktiskt bra, skönt att få ordning på det och inreda det, rummet kan ju bli jätte bra, bara man läger ner lite tid på det, just nu ser det ju bara tråkigt ut ;)


Iaf så har vi tänkt så här (Nu får ni försöka att hänga med): Gaderoberna i Hannas rum ska helt och hållet bli hennes, så städskrubben som är där nu, blir utflyttad till gaderoben i hallen, utekläderna som hänger där som vi inte använder så ofta flyttar till en av mina gamla gaderober (det vill säga i samma gaderob som Tommy har sina arbetskläder) och jag köper mig en fristående gaderob så jag får utrymme, för just nu får jag inte plats, jag har två gaderober, den ena delar jag som sagt med Tommys arbetskläder och den andra med Tommys Tjocktröjor och skjortor. så me andra ord så behöver jag en egen gaderob ;)

Haha hängde ni med? ;)

Så, så ser det väl ut för tillfället, det är bara det av vi ska sätta igång någon gång oxå, men det kommer väl, ingen ide att stressa ^^

Jag tror även att vi har hittat boven till allt damm, eller ja jag är helt säker. Det är den underbara soffan som jag sitter i just nu, det är en riktig dammfälla. Det bara yr damm omkring den när man tex skakar kuddarna. Så där måste vi finna en lösning.

Tommys lösning är ju att sälja soffan och köpa en ny, inte bara pga dammet utan fjädrarna oxå, eftersom dom har börja leta sig ut ur kuddarna och sticks och jävlas, plus att katten kloar på soffan oxå (vilket är förstårligt, den är ju som en stor klösbräda egentligen)

Men jag tycker att vi ska klä in soffan i något tygg ist, så kanske vi slipper både dammet, fjädrarna, och att katten klöser på soffan, plus att det är mer behagligt för plånkan. Men vi får väl se vem som vinner ;)

Sen är jag ju även lite sugen på ett nytt soffbord, Tommy vill ju ha en ny Tv bänk, så då vill jag ju självklart ha ett nytt soffbord liksom, det förstår ni väl? ;)



Här är det, bordet finns på jysk ^^
Men då har vi ett problem till, Tommy är lite allergisk mot korgar under
bordet, eftersom man bara "samlar på sig en massa skit"
Men han borde ju känna mig vid det här laget och veta att jag skulle töma korgarna varje
gång jag städade!
så jag ska allt vinna diskutionen ^^

Men Vardagsrummet blir väl säkert inte än på ett tag, så jag kommer garanterat hitta en ny favorit ska ni se :)

haha bara en massa tjat om inredning, jag vet :)
Men fatta vad snyggt det kommer bli här när allt är klart,
jag har ju faktiskt fruktansvärt bra smak ;)

puss ♥


Lördag morgon.

Hanna vaknade okristligt tidigt i morse, känns alltid lika motiverande att kliva ur sängen, speciellt när hon har gnällt halva natten om täcke,kudde,apan,katten,hungrig osv. Då är man dyng taggad på att kliva ur sängen, jag lovar >_<

Men det gick bra, jag vart vrång, gjorde frukost rensa kattlådan och diska, så ibland är det ju bra att bli väckt med gap och skrik ^^ Neter va här på en kopp kaffe oxå, vid typ halv 9 på möra, trodde inte han va uppe så tidigt när han inte jobba, men där hade jag minsann fel, men i alla fall, så är han och Tommy iväg och hämtar någon plåt nu, så jag ser väl inte Tommy fören senare idag ^^

Jag skulle behöva ett foundation oxå, men får se om jag hinner ner till stan för att fixa det, har ju ingen större lust att gå i det här regnet så att säga ^^

Gosh, kom på att om jag och Louice ska in te Örebro runt den 15, så måste jag låna av mina sparpengar :/ Men det är väl bara att skicka över pengar när dom "vanliga" kommer in igen, men surt känns det iaf på något vis, för dom är ju som sagt te sovrummet, men bara jag ser till att stoppa in dom igen så göre väl inge ^^

I kväll blir det som sagt lite fest, eller ja.. en cider eller två iaf, en kan ju försöka tänka sig lite för:) Är lite sugen på utgång oxå, någon mer som är det? :D

skriver säkert senare :)

puss

Fredag

Idag är det Fredag, och som vanligt blir det lungt här hemma! Vi har inte varit ute på hur länge som helst, men det känns fruktansvärt gött måste jag säga ^^ Dock blire väl lite granna i morgon eftersom Helena kommer hem ifrån Göteborg, fast det det blir lungt eftersom min broder ska sitta barnvakt, men en cider eller två är ju inte så farligt :)
Vill mest komma ut faktiskt, alkoholen kan kvitta ^^

Haha jag håller på och tjatar om min MC jacka hela tiden och i morse när vi lämna fröken på dagis så sa hon: Men mamma du har ju redan en jacka! sluta tjata!
Tyckte hon lät såå söt, min lilla smultronbanan ^^

Jag har även bestämt mig för en träningscykel som jag ska köpa, känns som en ganska bra investering för då kan jag träna på kvällarna när Hanna har somnat ^^

Här är den:



Den kostar 599 kr (ordpris 799) på rusta.
Den är ihopfällbar oxå, vilket jag tycker är smidigt,
för då är det bara att ställa undan den när jag inte använder den, och jag
riskerar inte att min snutteunge gör sig illa på den :)
plus att den inte tar onödigt med plats då ^^
det är väl ett liiiiitet plus att den är rosa, men det är inte därför jag är sugen på den egentligen,
utan det är för prisets skull ^^

Ne, egentligen borde jag passa på att plugga, men jag orkar inte riktigt känner jag.
Jag har ju hela helgen på mig, och eftersom jag ändå är så pass "bra" så behöver jag inte plugga
arslet av mig, klart att jag inte segar ner och förstör för mig själv, men jag har redan plugga rätt så bra denna
vecka, och jag ligger ju desutom väldigt bra till i båda kurserna :)
Så idag tar jag fasen en paus^^

Men nu blir det nog att kolla på IKEAS hemsida och se om dom har fått in någon ny säng,
skulle ju vara fina fisken det, för jag måste hitta en ny favorit :/

uppdaterar när jag har tid!

puss ♥



Torsdag.

Idag har jag gjort lite allt möjligt tycker jag. städat för 3 gången den här veckan, och då menar jag dammat och dammsuget. Tycker inte att man ska behöva damma så ofta, men här måste man tydligen göra det, för att inte få en allergi chock :P

Jag har även städat ur skafferiet, kylen och sopskåpet, händer väl inte allt för ofta, finns ju knappast tid till sånt heller, speciellt inte när man står för den största delen av städningen själv (nej då, ingen irreterad ton här inte;))

Tommy har varit borta sen halv 8 i morse, dom hade någon kurs på jobbet som sluta klockan 16.00 och efter det börja han jobba :/ men det är raha nästa månad så bara att stå ut (;

Tog nyss en dusch och la ansiktsmask och hårinpackning och pela hela kroppen,va rätt gött kan jag säga, och nu sitter jag med en stor kopp te, så det är mys på hög nivå här ^^

ne, nu orkar jag inte skriva mer.

puss






Den vackraste flickan på jorden








Jag älskar dig till månen och tillbaka- tusen gånger om!

Mammas lilla solstråle!

uppdate ;)

Jag skrev ju att Tommy skulle på kurs i skövde,
men det är Södertälje han ska till så nu vet alla det ;)
Även att jag skulle få sova 3 nätter själv, men där hade jag räknat fel,
för han är borta i 3 dagar, men sover bara borta 2, så det känns ju lite mindre jobbigt då ;)
så att ni vet tänkte jag, om någon orkar lägga ner tid och energi på att få reda på det haha ^^

puss ♥