mina fötter värker..

Gick till dagis och hämta Hanna idag och hem, vilket jag gör varje dag i stort sett men ändå :P Av någon konstig anledning så svullna mina fötter upp och just nu pulserar dom som aldrig för, hatar mina fötter när de blir varmt!

Förra sommaren fick jag springa omkring i foppa tofflor typ hela sommaren (förutom när de va fest) eftersom jag fick stora vatten blåsor på hela fötterna så fort jag tryckte i dom i ett par ballerina -.- vill inte ha de så denna sommar oxå, då tjuter jag fan!

foppa tofflor är ju inte så himla snyggt liksom. :/ eller ja, de duger väl men en känner ju sig inte direkt uppklädd..

Btw.. hoppas på att Hanna får sitt paket idag, har skickat efter shorts och lite sånt eftersom det redan börjar bli så jävla varmt! Skulle få dom i mitten av denna vecka, men icke, det är ju liksom Fredag nu.

men än finns de ju tid att komma så jag misströstar inte (; men skulle vara gött att slippa tjatet "Kommer inte mina kläder snart?!" "Men mamma, du sa ju att dom skulle komma den här veckan!"
Jävla mini tonåring!

Haha en får inte säga för mkt till barn, det är en sak som är säkert (;

Aja what ever, Pappa har permis idag, men han ska tillbaka till sjukhuset igen, men gött för honom att få komma hem lite. (; dock tycker jag att permis låter som att han sitter i fängelse.. haha ^^

aja jag bara svamlar och svamlar så nu skiter vi i det här!

puss





äntligen händer det grejer!

Nu äntligen ska vi få en remis till BUP, efter 3 år, men bättre sent än aldrig heter de väl? dock är väntetiden lång ca ett halvår så skolan hinner hon börja i, innan hon kommer dit.

Men att dom aldrig lyssnar till en början? jag har bet om en remis i flera års tid, men enligt dom skulle det inte behövas. I stället verkade det som att dom tyckte "hon försöker bara skylla dålig uppfostran på en diagnos"

men tji fick dom, och puss på det (;

Börjar även bli trött på att det hela tiden är jag som ska hålla ihop familjen, se till att alla har kontakt, hjälpa dom att betala räkningar osv. Vad fan jag har väl en egen familj att tänka på?

tänk att kunna få sova ordentligt en hel natt, eller kunna gå och lägga mig o ta en powernapp, de skulle vara guld värt.

Med andra ord så lider jag av sömnbrist, har skit mkt att göra i skolan, har familjen på Örntorget att ta hand om, min egen familj med städning, tvätta och laga mat, en pappa att hälsa på, på sjukhuset och en massa annat tjofräs, jag har ingen tid över till mig själv, fören på kvällarna och då är jag så jäkla trött så jag bara sitter och glor på tv.

och folk gnäller bara jag inte orkar tala med dom i telefon, snälla ge mig en paus liksom -.-

Ja, jag är lite bitter, men förhoppningsvis blir det bättre snart, skolan slutar ju den 3 Juni det är ca en och en halv månad kvar, och sedan är den ur världen i alla fall, bara att härda ut liksom :)

ne nu ska jag kolla vad ungen gör!

puss

Söndag.

Igår hade vi påsklunch, det gick väl så där :P Hanna fick total spel och bråka och skrek under hela "tillställningen" ungefär, men i det stora hela så var det allt trevligt :P

Efter påsklunchen och all städning osv så drog vi till Lunedets camping, tanken var att vi bara skulle njuta av vädret och ha det trevligt i solen, men Hanna och Linda bestämde sig för att bada haha! tokungar! Så med enkelt mattematik så tog Hanna sitt första dopp för i år den 23 April :P

Idag har vi tänkt att ha ute dag, ungarna vill bada så wtf, då får dom väl göra det ;) grilla är väl oxå inplanerat och jag ska försöka bygga upp en solbränna, kanske är dags för de nu? :P

Btw fy fan vad fet Susanne börjar bli! är hon redan så här stor så lär hon ju vara en vandrande val i slutet av gravideteten ^^ hehe kul att mobba henne!

Nej nu ska jag nog väcka min sju sovare till karl så han kommer upp någon gång ;)

puss

i morgon kommer min lilla syster linda :)

Det ska bli kul :D
påsken går ut på att umgås med familjen, så i morgon blir det mys och förberedelser inför
påsklunchen!

tänkte förbereda köttbullarna i alla fall, och efterätten kanske?

På Lördag kommer mina syskon på påskmat (va snäll i år och bjöd dom på det med tanke på att pappa ligger på sjukhuset, och allt sånt där.)

på Söndag vet jag dock inte vad de blir.. kanske hinns med en promenad eller något annat mysigt..
en grillning skulle ju inte sitta helt fel de heller..

aja, sitter och väntar på att min Tommy boy ska komma hem efter jobbet,
saknar honom så mkt!
men snart är han hemma igen!

puss på det :D


Happy face!

Idag har det varit en sån där alldles utmärkt dag, ända från starten. Solen skinner och det är så varmt att jag va tvungen att ta av mig tröjan förut och knalla runt i linnet bara. Känns så skönt att våren är här, och ännu skönare att det faktiskt är så pass varmt fast vi enbart är i April månad :)

Fick även hem ett brev från Rävåsen och Hanna får börja där :D Åh vad skönt att ännu en sån där tung och jobbig sten föll från mina axlar, skönt att allt har löst sig! Min värsta mardröm var fan att hon skulle hamna på Karlberg skolan i alla fall, jag hatar den jävla fucking skolan -.- glad att hon slipper en par år där i alla fall, för det lär ju bli Karlberg på högstadiet.

Men nu är det slut på den här rofyllda och underbara dagen, nu blir det ständing på schemat, har skötit på det allt för länge, och i morgon blir det att tvätta -.- inte kul alls..

puss

Jag är så jävla förbannad just nu!

Jag är trött på det här nu, bara en jävla massa tomma löften, och en massa prat om saker som aldrig kommer hända! snart 9 jävla veckor, och han blir bara sjukare och inte friskare! Eller det går väl i vågar, men just nu är han sämre än sämst igen!

Kraftig lunginflammation tydligen- IVA igen! Tjoho dom blir säker skitglada över att få tillbaka pappa, eller inte. IVA är i alla fall den bästa avdelningen han har legat på!

Konstigt nog så blir jag varken ledsen eller något sånt, jag blir bara förbannad, och ser rött! Nej nu är jag trött på det här, jag ska se till att han kommer till Örebro!

Hoppas bara jag har något att säga till om!

tack för mig.

Katrinedalhs krogen!

Igår överaskade jag min lilla älskling med ett besök till
Katrinedalhs krogen, och en buket med 10 röda rosor ^^
han blev glad, tror jag :)

Vi käkade plankstek, riktigt jävla gött var det :D


(Bild google)


Det blev en mysig kväll där, men även en tidig, vi drog hem rätt så fort, båda var ju extremt trötta ^^
Personalen va väl lite si och så, en del var trevliga medans en del va mindre trevliga :/
men i överlag va allt perfekt ^^

Alltså jag har fått ett sånt märkligt sug efter att köpa en kavaj jacka tex en sån här:


En lite kortare model alltså, haha vet inte varför jag helt plötsligt har
börja bli så sugen på en sån ^^


Aja what ever, Hanna är ute på gården och leker, och jag ska ta tag i städningen här som faktiskt har
gått på sparslågan hela helgen, så nu ser det ut som en svinstia här, wohow liksom ^^

aja, som sagt, städningen!

puss



helg :)

Igår va jag och Hanna nere på stan och shoppade kläder till henne :) Det gick lös på hela 1400 kr, men det va bara bara nödvändiga saker så jag är inte bitter :)

Jag köpte:

Ett nytt regnställ i färgen rött, hon fick välja själv vilket sett hon ville ha, och det skulle hon promt ha! haha ett sånt där tidlöst regnställ som en annan hade när man va barn, ni vet nog vad jag menar ^^
Jag trodde hon skulle välja något rosa tjofräsh.. men där hade jag fel (;

En ny vårjacka, en sån där "sportmodel" som är vatten och vind avisande i färgen lilla. (Hon fick välja alla kläder själv)

ett par nya gummistövlar eftersom dom vi köpte för en månad sedan var för små :O dom blev rosa btw.. kommer inte passa ihop med regnstället, men vem bryr sig (;

ett par nya vardagsskor, dom bestämde jag dock vilka hon skulle ha! Hon ville ha ett par knallrosa som blinkar och grejer, visst det är väl kul, men jag vet vilken dålig kvalitet det är på dom, och jag vill ha ett par bättre skor som verkligen håller ett tag, så jag köpte ett par nike skor, och hon blev sur, fast nu älskar hon dom (;

Efter det så köpte jag ett par byxor, en tröja, en klänning och leggings till henne som hon fick välja helt själv!

Haha ja, hon är allt lite bortskämd ibland, men jag gillar att skämma bort henne ;)

Funderar dock på att dra ner till stan en gång till idag, dom har ju skit mkt rea på vuxen avdelningen ;D tjoho!

nej, nu är det dags att plocka lite här!

puss :D


jaha det nya livet?

I Tisdags börja jag med att försöka äta nyttigt och lite oftare, det där med att äta oftare är nog värst, måste ju äta fast jag inte är hungrig -.-

Igår vart det tyvärr Mcdonalds, det va bara för att jag vart panikhungrig och orkade inte laga mat plus att vi kom hem så sent, men fan vad irreterad jag blev på mig själv!

Men bara att lägga det snesteget åt sidan, idag är det nya tag och jag har hittills ätit en sån där pulverpåse och en banan och snart ska jag göra lunch, två kokta ägg och tonfisk tror jag det blir!

Till middag blir det kassler och sallad för min del, och Hanna o Tommy får äta kassler och potatis ;)
Någon som har något tips på någon mager sås? blir ganska torrt att bara äta sallad -.- skulle va gött att kleta ut det lite så att säga! (;

Aja, igår va vi hemma hos Johan och Ulli så Hanna och Ella Bella fick leka lite, och i Tisdags va Johan och Ella här o hälsa på :)

Jävlar vad hon har börja prata den där damen, herre jösses! känns som att det va igår hon va bebis liksom :)

A just ja, fick ju in extra pengar här för någon dag sedan, eller ja jag fick tillbaka pengar rättare sagt, nästan 3000 kr :D det ska dock gå till vitrinskåpet, även fast jag är sugen på både nya kläder, mobil, klippa mig och Hanna behöver en helt ny gaderob nu till våren och sommaren :)

Men jag vill ha det där vitrinskåpet, eller rättare sagt vi behöver ha det, eftersom allt står i min gaderob nu, inte så jävla ballt!

Haha så det jag menar är att det får bli vitrinskåpet denna månad, och kläder till Hanna (kommer bli dyrt hon behöver nytt regnställ, vårjacka, vårkläder i överlag och gummistövlar utan foder)

Så jag får helt enkelt stå över denna månad, buhu! ;)

nej, nu har jag svamla tillräckligt, funderar på om jag ska vila lite till eller om jag ska städa, har en massa plugg kvar oxå, men är inte alls taggad för det just nu! Blir nog en powernapp till och sedan ta tag i städningen/plugget!

puss på det :D


måndag..

Ny vecka och nya tag? eh nej för jag börja veckan med feber.. mysigt! Men bara att hoppas på att jag är frisk till på Onsdag i alla fall, för då har jag en obligatorisk lektion.

I helgen har det varit rätt lungt, blev en impuls tur till Emma på fredagen som sedan sluta med utgång ^^
kul jul :D haha ja, vet inte vad jag ska skriva mer, hade visst inte så mkt annat att skriva, fail på mig! :P

köpte iofs en ny parfym i Fredags, den gröna DKNY och jag är så nöjd, har sukta efter den väldigt, väldigt länge ;)

nej, jag måste beställa lite kläder te Hanna banan igen, hon växer ju som aldrig för, fast just nu är det omfånget som har blivet lite större ;) min lilla knubbis ♥

ne.. orkar inte skriva, ska vila en stund tror jag.
puss