Hanna, barnmatsdieten, och vardagsrum!

Hanna är lite piggare för stunden, men det kommer väl gå utför snart igen! Va exakt lika dant igår!
Idag har hon dock högre feber och har feberyrat en hel del tex: att jag är född på stenåldern och har blivet jagad av en drake och att det är spöken i spegeln på min gaderob, det där med spöken i spegeln är ett återkommande inslag när hon feber yrar! Nästan så man börjar undra om hon faktiskt ser något på riktigt! (;

Just nu är jag dock hennes lilla slav, haha hon bara: kan du hämta det kallaste vattnet som finns, och ett blå sugrör? ^^
Men det är ändå synd om min lilla ängel!




Här är Hanna med plåster i pannan!


Har ni hört talas om den nya barnmatsdieten? den som Kissie och en miljon andra kändisar kör med? först tänkte jag "jävla idioter" och det tänker jag väl än, men samtidigt så är det ju mkt vitaminer och allt sånt där i barnmat, det är ju inte onyttigt och man får ju ändå äta mat, känns som att det är lite nyttigare än såna där pulverdieter i alla fall? Haha jag har nästan planer på att testa, mest för att se hur länge jag står ut? och om man faktiskt kan gå ner i vikt och hålla det? Jag är grymt taggad på att gå ner i vikt tills i sommar i alla fall!

Fatta vad skönt att slippa skämmas för hängmagen och bigmama röven och dom där kärlekshandtagen som gör att det ser ut som att jag har en röv på en halvmeter!
ne, nu är det dags att börja ta tag i det här, och röra på mig, för jag ska vara hetast på stranden i sommar, så är det bara! (;


Ska jag testa, eller ska jag inte? (;

Aja, jag är så fruktansvärt sugen på att göra om Vardagsrummet nu! Känns faktiskt lite komiskt att sovrummet är det snyggaste rummet i lägenheten, för oftast så brukar det ju faktiskt vara vardagsrummet som är hetast, right? (;

Jag blir ju inte mindre sugen på att göra om när jag får höra att Ulli och Johan har varit och handla ett nytt vardagsrum! haha men den som väntar på något gött., väntar aldrig för länge! Soffan har vi ju "blivet av med" eller ja, den är tingad så att säga, det känns ju bra(: så det är bokhyllan och bordet kvar!

så är någon sugen så hojta te!

Känns faktiskt kul att köpa möbler ihop med Tommy oxå,
en känner sig lite mer vuxen så att säga!

Men nu ska jag ta och plocka lite här hemma, och sedan sätta mig och plugga en timme igen!

puss på det!


3 kycklingfiler..

Jag måste göra något med kyckling idag, eftersom vi gjorde Exotisk fläskfile fast med kyckling igår.. jag va så himla stressad så jag frös in allt i samma paket då, inte så jävla smart.. grejen är att det finns endast kvar 3 filer.. och det ska räcka till 3 personer och en matlåda, och Tompa äter väl iaf för 2 personer om man tänker så (;

Så antagligen får jag låta det gå till spilo.. annars så behöver jag hjälp! Vad kan jag göra på 3 kyckling filer som räcker till ca 5 portioner?!

Har redan kollat upp kyckling sallad, men det hade jag inte allt hemma te..
plus att det tydligen skulle vara en hel kyckling till, det funkar ju inte heller!
Haha vilka problem (;




sjukdom och panik!

Fan vad ångest jag börjar få över skolan!  Hanna är sjuk igen, och hon kräktes i natt, hon säger att hon mår illa nu oxå så det är väl dags snart igen, hon vill inte äta något heller!

Jag har en miljon grejer som ska göras, nu måste jag tvätta sängkläder och ta hand om allt annat här hemma, disken som Tommy skulle ta igår fick jag ta nu på morgonen! men aja.. det är väl bara att se glad ut! (;

Lite bitter är jag, för jag vill inte komma efter med skolarbetet redan nu, då är det ju typ kört! Men det är väldigt svårt att koncentrera sig på plugg när Hanna behöver extra omvårdnad!

Ni undrar ju säkert hur jag då har tid att sitta här och skriva, men här behöver jag liksom inte vara koncentrerad, det är inget jag ska lära in, om ni förstår vad jag menar (;

aja.. igår va vi med Louice på stan och handla lite jag köpte mig ett matteblock och en skolagenda! (vad jag nu ska med det till, om jag ändå aldrig kan vara i skolan eller plugga hemma) :P

köpte även 2 presenter till Tommy, efttersom det är våran årsdag nästa Fredag ^^
Han kom faktiskt ihåg det igår :O eh va? ;)

aja.. åter till saneringen av lägenheten!

puss

effektiv!

Har städat hela lägenheten, och även bestiget berget i Hannas rum, så nu är det bara balkongen och skura golven kvar! Balkongen tar vi dock när Tommy kommer hem, eftersom vi ska köra alla kartonger och sånt till Dano(?)
Blev ju en del från sovrummet som åkte ut där i vanlig ordning, men jag va hård på att dom skulle vara borta senast den här veckan, och jag får ju som alla vet, alltid som jag vill (;

Hanna verkar inte vara så dålig längre, hon sitter och leker på sitt rum just nu.
men jag är fortfarande lite orolig för att det ska bli en vacker liten pöl på golvet snart.
men som sagt, det verkar faktiskt vara falskt alarm!

Sitter och väntar ut auktioner på Tradera oxå, hoppas jag vinner dom ^^
men som vanligt vet man inte, kan komma någon galen idiot i slutet som betalar överpris bara för att
vinna auktionen! (;

aja golvet va det ja! Lika bra att ta det på en gång.. suck och stön..







Haha jag och min dåliga humor! (;

hemma dag.

Jahopp så blev det hemma dag så här i början av terminen, känns ju absolut inte helt okej med tanke på att man hamnar efter så mkt på en gång. Hanna gnällde om ont i magen när jag väckte henne, och hon sitter bara tyst och tittar på tv nu oxå, så hon mår inte helt ok.

Dom sa även på dagis att det va några barn igår som hade varit lösa i magen, tjoho! välkommen magsjukan du är sååå efterlängtad, not.

Aja, hoppas vi hinner gå till affären innan kräk festen är igång, om det blir någon vill säga :P

har väl inte så mkt mer att skriva.. puss hej!


trött like hell..

Som vanligt är jag brutalt trött, men här hemma får man inte sova inte! Snart dags att dra iväg och hämta fröken löken på dagis, och sedan måste vi handla lite (som vanligt) plus att jag behöver en agenda så jag kan skriva upp alla lektioner i den ist för att springa runt med 7 ton papper i väskan.

Blir liksom många fler timmar på skolan denna termin, och så har vi inte alltid samma klassrum så kan vara bra att ha koll på det då!

Såg även att jag lite längre fram ska ha två prov samtidigt, smart tänk! men båda är i aulan och samma tid så jag får väl göra båda två då, kul liksom, att komma ihåg allt på en och samma gång!

Hade "prov" i matte och engelska idag, tror det gick bra, märks väl i morgon. Det är ju bara ett test för att se vart man befinner sig i ämnet om ni förstår hur jag menar? (;

Hanna växer så hon knakar och så har hon blivet en liten välgörenhets tjej oxå, två gånger har hon nu lagt i pengar som hon har fått till tex tuggummi automaten i en rädda barnen bössa! om jag är stolt? som fan! (:

Hon tänker så mkt på andra den lilla flickan, och hon bryr sig om miljön oxå! när man är med Hanna så får man passa sig för att slänga något på marken, för det blir ett jävla liv då!
och hon har ju faktiskt rätt att skälla på mig, jag har blivet bättre på att leta upp en soptunna nu förtiden och allt är ju pågrund av att Hanna läxar upp mig titt som tätt (;

Jag vet att jag inte skriver om Hanna så mkt här i bloggen längre, men jag har börja tänkt lite mer på hennes privatliv så att säga, Hon börjar snart skolan, och får nya kompisar som kanske har föräldrar som läser min blogg (inte direkt troligt, men det finns ju en minimal risk) och då vill jag ju inte att barnen ska dra upp grejer som deras föräldrar säger att jag har skrivet i min blogg, jag tror ni fattar hur jag menar!

Hon är en stor tjej nu, och jag börjar dra mig för att skriva ut hennes privatliv här helt enkelt (:

aja.. ska försöka värma mig lite, sen bär det iväg till dagis för att hämta min lilla flicka! :)

puss och kram


sovrummet!



före bild, tyvärr har jag ingen bild från grunden, men det har Tommy på sin mobil!





Efter bilder :) en klar förbättring måste jag säga, iaf om man tänker på hur rummet såg ut från början ^^
vi köpte även en tv i Örebro, men jag orkar inte krångla med fler kort, blogg.se verkar har problem med att ladda upp?

Vet att garderoben inte har några knoppar än, vi ska åka till Nords och köpa det idag!

och så har jag budat hem ett väggord från Tradera, plus att vi ska ha upp två vita hyllor över sängen
att ha kort på, men annars är rummet i stort sett klart..

så vad tycks? ;)



city torget!

Nu är sängen äntligen ute på citytorget!
känns gött, lite som att det blir på riktigt som vi ska köpa nya möbler (;
får väl antagligen tillbringa några nätter på enbart madrasserna om sängen skulle bli såld fort,
men vad gör det? (:

ut på en promenad eller något snart tänkte jag, orka sitta hemma och se ut som ett fån!
hoppas Hanna är lika snäll på vägen hem idag, som hon var igår ^^

nä.. dags o dra sig!

puss ♥

smart tänkt!

Jag har två obligatoriska lektioner och en tredje som är bra att gå på, varje vecka på samma tid! men väldans vad smart! Mig vetligen så har forskarna inte kommit på något set på hur man delar sig, så att man kan vara på flera ställen samtidigt, men det verkar ju lärarna eller rektorn tro!

Det hade väl varit en sak om det inte va obligatoriska lektioner som låg på varandra, bara vanliga så att säga, då hade det bara varit att välja vilken jag skulle gå på! Men nu? herre min gud och lite till, vad gör jag? får helt enkelt tala med dom på Måndag. Gosh, hatar sånt här!

aja, anyway så har jag kollat igenom schemat nu, och jag har väl i stort sett samma "sista" tid som förra året, så jag struntar i att ändra Hannas dagistider, hon går ju 75% på dagis nu, så hon får fortsätta att göra det, även om jag egentligen läser på heltid. Plugga hemma kan jag göra när Hanna har somnat, vill faktiskt inte ha henne på dagis ända till 16.00-17-00.

Kan man få kvalitetstid så ska man ta det oxå tycker jag! (Nu menar jag inte föräldrar som jobbar, eller inte har någon möjlighet till att skära ner på dagistiderna, utan jag pratar endast om mig själv)

jahopp.. vi får se om det blir Örebro i helgen o köpa möbler till sovrummet, skulle vara gött att få klart där inne ^^ vardagsrummet får vänta nu, eftersom dom redan har höjt priset på bordet igen, men det där erbjudandet kommer ju och går, så det är väl snart dags igen! ^^

samtidigt så skulle det ju vara skönt att ha målat och klart här oxå, så att det bara är att ställa i ordning när vi väl får hem sakerna ^^

Förresten! Någon som är sugen på en bokhylla och soffbord?
kanske även sängen (utan madrasser)  och ett sängbord med lampa?
(sängen kanske är tingad redan)


hehe jag bara svamlar och svamlar!

nu ska jag göra lite nytta (;

puss :D

Bjuder på en rolig bild på mitt lilla ♥



ensamma mamman

Nu sitter jag här helt själv, Hanna sover och Tommy jobbar. Det är egentligen dom här stunderna jag borde njuta av, men jag gör sällan det. När jag är själv så dyker det upp så mkt tankar, sånt jag oftast trycker undan när jag är med Hanna och Tommy, såna saker som ger mig en sån "ångest".

Men nu ska jag försöka låta bli att tänka på såna saker :)

Haha gud vad rädda jag och Hanna vart förut, vi satt vid köksbordet och åt, då låter det som att någon knackar på dörren, och jag går och kollar, men självklart är det ingen där?!
det va väl grannen som spika eller något i vanlig ordning så att det på någotvis lät som att någon va och knacka lite lätt på dörren.

men en annan sak som jag vart mer rädd för hände alldles nyss, Hanna sover ju som sagt, och jag hörde en jävla smäll som att något for i golvet, så jag fick ju självklart för mig att det va katten som hade haft ner något och sprang och kolla, och jag hittade inte någonting som hade ramlat ner, och katten ligger och låg då oxå i godans ro och sov i sängen!

Hehe ja, jag erkänner, jag vart rädd! ;) alla lampor är tända i lägenheten nu!

och det får dom minsann vara tills Tommy kommer hem i natt! (;

Nej, nu ska jag gå in och kolla till mitt lilla troll ♥



sovrum och vardagsrum!


Den här sängen bestämde vi oss för, efter mkt om och men!
kommer nog bli skitbra mot våran fondvägg tror jag! :)


Tillhörande sängbord med skåp som herrn i huset bara va tvungen att ha!
(alltså skåp)
:P


och den här gaderoben har vi bestämt oss för, dock tycker jag att en annan va
så mkt snyggare, men den här är större och mer funktionell, och det är ju liksom bara en gaderob
så jag överlever nog ^^
Den kommer nog passa bra in i rummet den oxå!

vardagsrummet:


tvbänk, den här var väl inte riktigt min favorit, men Tommy ville ha den,
och så är den tillräckligt lång för TV:en oxå, finns inte så många stora Tv bänkar
faktiskt! så jag nöjer mig med denna (:


soffbordet som jag har suckat efter i evigheter!
såg nu på sidan att dom redan har höjt priset på det igen!
gosh!
men hem till oss, det ska det :)

och ett vitrinskåp så vi kan ställa in glas och så!
vad tycks? (;


Så snart får jag äntligen nya sovrums möbler och strax efter kommer det
vardagsrums möbler!
först så ska vi ju måla och tappetsera där bara,
Tommy har ju fått smak för det här att renovera och fixa!

och speciellt efter att vi kom hem från Ullared, då han fick se hur mkt bättre det kunde bli med
matchande inredning, så lika bra att köra på när han ändå är igång!
tacka gudarna för att vi har inre fonden (;

btw, jag och Tommy har verkligen fått smak för det här med att spara pengar,
känns gött att betala saker kontant ist för avbetalning! (:
så, så länge vi har ett mål så kommer det nog bli väldigt lätt att spara!

nästa anhalt är Hannas rum, men först och främst så ska hon sluta måla på väggarna,
annars är det ju inge kul att göra om där, right? (:


Dags för en uppdate kanske?

Va ju ett tag sedan jag bloggade, har liksom inte haft tid överhuvudtaget! Men ni ska få en uppdate om dom gågna dagarna, så håll i hatten, nu kör vi:

Torsdag och Fredag:
Vi åkte neråt Ullared runt 08.00 på morgonen tror jag att det va, allt gick bra och vi höll tidsschemat tills vi var 3 mil utanför Ullared, då gick krängningstaget sönder bak på bilen, haha bilen ringla som en jävla orm över vägen! Men vi lyckades rulla till en bilverkstad där dom tog in bilen nästan direkt och laga skiten provisoriskt så att vi kunde ta oss hem åtminstonde (;

Efter det drog vi till Ullared och shoppade och allt som allt gick på ca 8000 tusen kr dom här två dagarna, men är man tätt så är man, eller om man rättare sagt har lite pengar under madrassen så kan man unna sig lite (; (den som spar han har heter det ju)

Jag fick ju även en tusenlapp av svärisarna och den fick jag ca 9 olika tröjor, 4 par leggings 2 par "ed hardy" trosor, 8 ansiktsmasker och 2 väskor för, så jag är nöjd :D

Lördag: sov typ hela dagen, och sedan hem till Ulli och Johan för lite spelkväll som slutade med utgång, mkt trevligt!

Söndag:
Hämtade hem fröken löken från Hallsberg och hade mys hela dagen, något man måste ha ibland! (:

Måndag: fick komma på en "redovisning" angående Engelskan, och börjar på riktigt nästa Måndag. har även städat hela lägenheten och håller på och tvättar för fullt just nu!

ja det va väl allt för idag tror jag ;D

puss puss


gårdagen

Igår gick jag till skolan för att göra det sista provet. Det gick väl så där egentligen, det handlade om riksdagen och regeringen och allt sånt där skit, saker som jag överhuvudtaget absolut inte är intresserad av någonstans, och fast jag läste kapitlet flera gånger så fastnade inte allt, Men jag fick åtminstonde ett G+ på sista provet.

Hon mejlade mig en ca en timme senare med provresultat och så där, och så skrev hon att hon gav mig VG i hela kursen eftersom jag har skrivet VG på alla andra prov! (: vad stolt jag kände mig då, fast jag va helt säker på att jag skulle få VG iaf, men ändå gött att få det på svart och vitt så att säga!

Känns bara inte helt okej att bara få G+ på sista provet, hade viljat haft VG på alla ju! (:

aja, anyway Kenneth och Monica kom hit igår, dom bjöd på MCdonald, och så fick Tommy en oväntad överraskning oxå! hehe fast det får han tala om själv om han vill, det är ju hans ensak liksom (; Jag fick födelsedagspresenter av dom oxå! Haha jag som absolut inte vill bli uppvaktad försökte få avsluta allt så fort som möjligt, tycker det är så pinsamt att ha alla ögon på mig, om ni förstår hur jag menar (:

Men jag fick iaf ett nagelvårdkitt, hemvirkade grytlappar (som är jättesöta^^) och hela 1000 kr att handla till mig själv för i Ullared! haha ojoj.. hur ska jag kunna hitta saker för 1000 kr då? :O kommer sluta med att dom pengarna hamnar på kläder till Hanna eller så, iaf lite av det, jag är ju som jag är :D

Men en ny handväska ska jag införskaffa mig iaf, och någon parfym ^^

Ja just ja, vi tittade ju på film från julafton oxå, det va kul att se lilla frökenlöken sitta där och sjunga och spela gitar! hatar dock att se och höra mig själv på film haha! ;)

aja.. nu ska jag ta hand om fröken banan innan hon river badrummet!

Imorgon åker vi! :D :D

puss!

Jag älskart :D

Mohaha varje gång jag lyckas knäcka Tommy så får jag en sån skadeglädje
så det inte är sant (;
Mohahaha och det bästa är när det till och med märks i ett sms att han blir knäckt :D
älskar att driva med den där karln alltså (;

Haha en gång när jag va trött på att det va stökigt hemma så sa jag:

- Om inte jag skulle städa, vem skulle göra det då?!
-jag så klart, säger Tommy.
-JAHA varför ser det då ut som det gör?!
Haha det enda svar jag fick va ett Öhm.. och ett generat flin typ (;

då hade vi typ disk över hela diskbänken och dammråttor i alla hörn!
men det gjorde min dag att se honom så knäckt, så då orkade jag faktiskt städa lägenheten (;

Haha skadeglädje är den enda sanna glädjen! :D

mina favorit parfymer.






Dom här två är mina absoluta favorit parfymer, tycker dom luktar fruktansvärt gött!
Min parfym är slut nu (britney spears) så jag har bara några "skit parfymer" just nu.
Så jag måste köpa mig en eller två parfymer i Ullared, vad brukar "märkes parfymer" gå på där
egentligen? (;

Hehe kalla mig fin i kanten om ni vill, men när det kommer till parfym och smink
så är jag lite kräsen helt ärligt, jag gillar inte billighetsparfym, tycker mest att dom luktar
alkohol på MIG alltså, på andra vet jag inte!
dofter passar ju olika från person till person, right? (;

Smink är lika dant, jag skulle aldrig köpa Hms egna märke, just för att jag vet att det inte funkar på mig, det blir bara glansigt och jävligt, men på andra funkar det säkert (; så jag menar inget illa, bara att jag inte blir bra i dom märkerna.

vet inte vad som hände med texten? helt cpigt vart det. men orkar inte fixa och trixa med det nu!
Btw, vakna halv 5 i morse, någon som vill slå en stekpanna i huvudet på mig? tack!