ny blogg, igen!

http://prinsessanhardrock.blogspot.com/

Ni får kopiera länken om det inte går att komma in på bloggen när ni klickar!
start denna för en vecka sedan, men vad fan en annan är ju seg (;

astrid lindgrens värld.

Skriver en gång till i brist på annat, eller ja jag har ju tvätt att plocka in i gaderoberna och en kattlåda att städa, men det låtsas jag inte om för tillfället (;

I alla fall så har jag kollat upp lite husvagnar och grejer som en kan hyra här i sommar, och dom billigaste ligger på ca 1000-2000 kr veckan, helt okej pris eftersom det är fräscha husvagnar oxå ^^ Men kravet är dock att man måste hyra dom veckovis, alltså från Söndag-Söndag tex.

Känns lite surt att hyra en husvagn för en vecka och använda den 2-3 dagar.. så jag har kollat upp lite campingar runt omkring Astrid Lindgrens värld, och det finns en dyngmysig med "äventyrsbad" och solstolar m.m. Tror Hanna skulle älska att vara där, plus att då kan vi stanna en vecka och även kolla in Vimerby lite mer, och även lite mer Astrid sevärdigheter.

Sen finns det ju även en billigare camping att stå på, dock verkar den inte lika "rolig" för Hanna, alla vet ju att hon behöver fart och fläckt, även om denna camping nu var billigare.. mycket att tänka på!

Det tredje allternativet är ju att stå på Astrid Lindgrensvärld campingen, dock är den ju bara till för parkens gäster, vilket betyder att vi får stå max 3 dagar, speciellt under högsäsongen, hade vi åkt på lågsäsongen så hade vi ju kanske kunnat stå längre..

Som sagt mycket att tänka på, och mycket att räkna ut, bland annat om det verkligen blir så billigt för oss att ta ett campingpaket, när det gäller 2 vuxna och max 3 barn. känns som att det blir billigare om vi enbart köpter en 2 dagars entre biljett och sedan campar vid sidan av, eftersom jag får en känsla av att vi får betala mer än vad vi egentligen behöver om vi nu skulle ta ett paketpris.

Men en jävligt rolig semester, det ska vi allt ha i alla fall!
det är en sak som är säkert som korvspa (;



En bild från förra årets resa (;

puss

Gräsänka

Tommy är på väg till Stockholm nu över natten, så jag är gräsänka. Känns väl helt okej nu, fast jag vet när kvällen kommer att det inte längre kommer kännas lika ballt (; Vet inte riktigt vad Hanna och jag ska hitta på, jag ringde oss nyss sjuka till dagis, eller ja jag sa att vi är förkylda vilket stämmer ;P känns inte nödvändigt att skicka iväg en förkyld unge till dagis när det inte behövs liksom!

Jag har fått en jävla vagel eller något i ögat, det är helt svullet. inte hot liksom! -.-
Får hoppas på att det försvinner till Fredag, de är ju  studentfest då!
kul att se ut som något hämtat från sagan om ringen, när alla andra är dyngsnygga -.-

Hatar att känna mig fulast på en fest!

Men över till annat!

I Lördags tog vi oss en heldag med Johan och Ulli, först blev det Mcdonalds och efter det drog vi till stranden och på kvällen grilla vi, och Hanna sköte sig faktiskt väldigt bra! :) Det var riktigt roligt!

Haha gud, ibland verkar jag tro att ett sommarjobb/extrajobb ger hur mycket pengar som helst! Jag vill liksom köpa en ny kamera och helst en system, en HTC mobil och en massa kläder! (;
Haha drömmer om allt det där medans jag går och väntar på att telefon ska ringa! (;

Skulle ju faktiskt vara kul att åtminstone få komma på en intervju på ett företag, då har jag ju kommit en bit på vägen så att säga! skulle vara nöjd med endast det tror jag! (; veta att folk faktiskt vet vem jag är ^^



Jaha blogg.se krånglar som vanligt när det gäller att ladda upp bilder, så
jag bjuder på en som har varit med ett par gånger -.-
kanske dags att fixa felen på sidan nu?

Jag funderar på att byta bloggställe,
till något som går smidigt.

Men nu ska jag försöka få i Hanna frukost :)

puss

Godmorgon.

Idag fick jag sova enda tills klockan 09.00, och för mig är det en alla tiders sovmorgon! Dock försökte jag få ligga kvar i sängen och se på tv, men det fick jag inte för Hanna ^^

Idag vet jag inte vad jag ska göra, blir väl att plocka lite som vanligt, hade hoppas på bra väder men icke! ska i alla fall försöka få maten klar tills Tommy kommer hem, han jobbar ju dubbla pass, stackarn!

Han kom hem vid 2 i natt och klockan 5 var det dags att ge sig i väg igen, och han slutar inte fören kvart över tre om jag inte minns fel nu :p så mat ska han allt få när han kommer hem (;

Annars så går jag och väntar på ett telefonsamtal och hoppas på att det ska vara bra nyheter ^^ funderar även på att slänga ut kläder på tradera som jag skulle ha gjort för länge sedan!

Gosh är så himla sugen på en ny kamera, den vi köpte för typ ett år sedan har ju gjort sitt -.- harvar som fan gör den! hm, en systemkamera skulle ju inte sitta helt fel (;

och får jag sommarjobb så ska jag belöna mig själv med antagligen en HTC (mobil) eller en bättre kamera, eller ullared ^^ och förhoppningsvis så kanske de kan bli en längre vistelse i Astrid Lindgrens värld för Hanna banan ^^ men ingen ide att ta ut något i förskott, men det känns som att jag faktiskt kan ha turen på min sida för en gångs skull! :D

Aja, bara en massa bubbel här.
får göra något vettigt i stället (;

sommarlov.

Eller vad vi nu ska kalla det :P

Idag fick jag i alla fall rätt gällande Hannas hörsel efter mycket om och men. Det började med att sköterskan från Karolina ringde mig i morse och sa att Hanna skulle utredas av skolläkaren och jag förklarade att det inte gick eftersom hon inte går i skolan, men så var fallet hon tillhörde 6:års och då skulle hon utredas där efter oxå fick jag höra. Jag vart total grinig på henne och tackade för mig och i stort sett slänge på luren i örat på henne. Några timmar senare ringde hon upp mig och sa att jag i alla fall skulle få en tid eftersom hon inte gick i skolan. Jaha tack, vad smart du är som kommer på det nu -.- men i alla fall, bättre att det ordnade sig.

Har även försäkrat Berit idag, så nu är båda katterna försäkrade, kostar typ 150 kr i månaden att ha två försäkrade, så tycker det är lite skumt att inte alla försäkrar sina djur. Urban kostar runt 80 kr och Berit fick vi lite billigare på eftersom det va 30% kattunge rabatt ^^ så har vi dom försäkrade på ca 25 tusen var, gött att ha så om olyckan skulle vara framme. (:

Haha förresten, alla kanske inte vet kom jag på, men Berit var ju en Morgan förut, men efter mycket om och men och talande med en vetrinär så kom vi fram till att hon faktiskt är en hona ^^ tyckte allt att hon såg lite konstig ut där bak ;)

Urban har börja bli sig själv igen i alla fall, lite tillbaka dragen är han fortfarande men det ska nog ordna upp sig i slutändan. :)

ne, nu ska jag sova och njuta lite av lovet, förhoppningsvis så blir det inte så många dagars lov, om jag har tur! :D

puss