=)

Det har blivet mkt bloggande idag, men jag älskar att blogga, att få skriva av mig när jag känner för det, om både stora och små saker :)

Just nu sitter jag och tittar på Hanna och Tommy när dom ligger här och sover, och jag inser att jag är så jävla lycklig! ♥

Visst det är mkt problem nu, pengar som inte kommer in på kontot, problem hur jag ska göra med Hanna även om jag i stort sett har bestämt mig, så är man ju ändå lite delad i frågan, vad är egentligen bäst?
Mkt andra grejer som man inte kan ta upp här osv, men ändå, jag har två stjärnor i mitt liv som lysser upp min tillvaro, två vackra personer som gör mig så förbannat lycklig och som jag absolut inte skulle kunna tänka mig ett liv utan, dom gör mig till den jag är, och jag vet att allt annat kommer lösa sig tids nog.

Jag är så förbannat lyckligt lottad som har haft sån tur i livet och fått min underbara dotter, och hittat den perfekta manen, och jag lovar, honom släpper jag aldrig, inte frivilligt iaf!

någonting bra måste jag ha gjort i mitt liv för att bli belönad med dessa vackra helt underbara människor!




Du vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här och nu, att du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som du!


Älskar er två så oerhört mkt!


Kommentarer
Postat av: Sessan

Klart att du har gjort nånting bra! Du förtjänar all lycka i livet och det är skönt att höra att allting har gått så bra för dig, vännen!

Kram

2010-02-28 @ 03:29:51
Postat av: Åsa

Åh tack så mkt gumman, vad goo du är =)

2010-02-28 @ 07:50:20
Postat av: Jessicalillsmeds.se

hallå! Allt bra med dig idag?

kramar

http://Jessicalillsmeds.se

2010-02-28 @ 16:36:40
URL: http://Jessicalillsmeds.se
Postat av: jessicalillsmeds.se

jag mår kanon :)



kram

http://jessicalillsmeds.se

2010-03-01 @ 22:24:43
URL: http://jessicalillsmeds.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback