hemsk dag.


Jag har alltid fråga mig om man faktiskt kan gå in i vägen av barn, och mitt svar är ja!
jag tror faktiskt att man kan göra det, speciellt när man har en unge som både är i 6 års trotsen och är överaktiv.
Ibland känner jag mig helt slut, helt förstörd och sönder stressad, som idag tex.

vägen hem idag kändes mkt längre än vad den faktiskt är, det va ett rent helvete, först och främst sprang hon och plockade skräp och skulle ta med det hem, jag sa nej och där började första kampen, med att hon slängde sig på marken och skrek som att hon vore en bebis, jävligt härligt.. NOT!

När vi hade klara av det bråket så fortsatte vi och gå, när vi kom upp på cykelvägen så kom det två mammor med barnvagn och gick, Hanna gick framför mig och helt plötsligt slänger hon sig handlöst på marken med flit och skriker att jag puttade omkull henne, snacka om vilken jävla blick jag fick av mammorna, jag vet inte om dom såg att hon faktiskt kastade sig själv.. Jag skämdes fast jag inte hade gjort något.

Efteråt pratade jag med Johanna och frågade varför hon gjorde så, då vart hon arg och började bita mig, tog upp en pinne från marken och slog mig på benen och ryggen, där brast det för mig och jag höjde rösten åt henne och tog pinnen och kastade iväg den, just då kommer det en äldre tant och blänger surt på mig, jag måste vara världens sämsta mamma som sa ifrån, eller åtminstonde för att jag  kastade iväg pinnen, det sa hennes blick iaf.

Iaf så fortsatte vi och gå, då vill hon hålla mig i handen och det får hon ju, men sen börjar hon skrika: hjälp mamma drar i mig, mamma sluta dra! Men vad fan? jag förklara för henne att jag inte drog i henne, det va ju hon som ville hålla mig i handen, och så släppte jag men hon skulle fortsätta hålla i handen och när jag tog hennes hand igen så vart det samma sak, jag drog minsann i henne.
men jag fortsatte och hålla henne i handen och sa åt henne att sluta, att jag inte drog i henne och det visste hon mkt väl att jag inte gjorde, då slängde hon sig på marken igen och skrek att jag drog omkull henne, varpå jag fick riktigt onda blickar igen av förbi passerande, jag ville bara gråta!

ja så här höll hon på hela vägen hem, påstod att jag drog omkull henne, att jag drog i henne osv.
jag försökte få henne att släppa handen eftersom jag bara "drog omkull" henne hela tiden, men då skrek hon rätt ut och bet mig ist.

Det va jävligt nära att jag faktiskt började storgråta, jag orkade verkligen inte, och alla personer som hörde och såg hur hon beteede sig, tänk om dom verkligen tror att jag gjorde som hon sa, att jag är en jävla barnmisshandlare?

Jag som knappt vågar ta tag i henne liksom :(

nä det här va inget roligt inlägg men jag va tvungen att skriva av mig lite.

over and out.


wohow.. vilke Hora jag är. :P



Det här mejlet fick jag när jag loggade in på Kamrat (nej jag är inte fjortis som har kamrat) men mina små syskon brukar skriva till mig där i bland så därför vill jag inte radera kontot. Men iaf så skrev han till mig att jag va söt och han ville ha sex med mig och jag svarade kort och gott: jag är inte intresserad, jag har en pojkvän och använder inte den här sidan till att ragga, och då fick jag det här tillbaka:


du är inte söt jag lovar....du är ful och smutsig och att äckligt ...jävlar idiod gå dra helvete jävla hora du ser ut som en hora knulla för pengar de är du som hahahahahaha jag är trevligt säger sååå ellehur

Iaf så skulle jag svara honom med ett mindre hatiskt mejl och då hade han spärra mig, jävla fuck face som inte ens kan stå för vad han skriver? men ja ja, vad säger man om utvecklingstörda mongon?

men jag ska iväg och hora nu,
så ni får ha det bra! ;)

Tröttare kan ingen vara.


Jag förstår det inte, alla vaken nätter när Hanna va bebis, när hon hade magknip eller ville amma halva natten är ingenting jämfört med den tröttheten jag känner nu, den är hemsk och ändå så har hon inte varit så farlig dom senaste nätterna, hon kom iofs upp i natt, men hon kom bara och la sig brevid mig och vi somnade om lika fort, plus att jag har sovit ca 1 timme på dagen, men det hjälper ju tydligen inte, jag börjar bli gammal helt enkelt.

Idag har vi iaf pyntat påskris, jag och Tommyboy va ute och plockade riset i förmiddags, och när Hanna och jag kom hem från dagis så började vi klä riset, hon är jätte duktig på att klä ris, min snutta ;)

Nä jag tror jag börjar bli lite trött på det här med att uppdatera bloggen igen, men jag brukar komma över det stadiet ganska fort som tur är :P

Men nu bjuder jag på lite bilder istället:

Hanna i full gång med att pynta riset,
dock blir hon grinig på mig, för hon vill inte
vara med på bild
:P




Mamma kan du ta kort på mig när jag sitter bakom riset?
(ja då duger det minsann att va med på kort;) )





och här har vi konstverket i all sin glans,
måste säga att Hanna är proffs på att sätta i fjädrar ;)



Nä i kväll blir det DH, och den nya serien som jag inte kommer
ihåg vad den heter just nu, och efter det filmen.
men sen blir det fan att nanna kudden så jag kan bete mig som
en människa någon gång, istället för att bete mig som ett lik :P

over and out.

Pojkarna i mitt liv.





Eller som den heter på Engelska:
riding in cars whit boys.
Jag älskar den här filmen, det är den bästa filmen jag någonsin har set!
Jag vet inte hur många gånger jag har kolla på den, säkert en miljon gånger sen den kom ut
men den tåls att se om och om igen!
Haha men inte med Tommy, för det finns ett avsnitt i filmen, som jag böllar som en gris till varje gång,
och jag gråter fan aldrig till filmer, men den här går rätt in i hjärtat på mig :P
funderar på att titta på den i kväll när Hanna sover och Tommy jobbar,
och gråta en skvätt ;)
Har den ju självklart på datorn^^
så den får det allt bli!




Älsklingar :)







♥vissa människor gör världen speciell bara genom att finnas i den ♥

Fröken svår.. ;)


När saker och ting förändras, förändras dom då alltid till det bättre? det känns inte som det, även om det mesta i mitt liv förändras till det bättre det senaste året, så vet jag att det ligger saker i bakgrunden som jag måste ta hand om, och det inom en snar framtid, för även om jag har börja beta av "problemhögen" som Tommy så snällt kallar det, så växer den bara mer och mer, så fort en sak är uppklarad så kommer det en ny sak, som jag lägger på högen och låter den växa lite till, så att saken får gro sig fast riktigt ordentligt.

Det är ingenting jag gör av ren och skär vilja, utan det är mitt sätt att hantera problem, lägga dom i min lilla hög, för att gömma undan dom för en stund, tills dom tillslut bubblar upp till ytan och och kväver mig, så jag är illa tvungen att ta tag i dom, jag och problem är ingen bra kombo helt enkelt.


Men den här månaden så har jag gjort en sak som jag är otroligt stolt över, men tyvärr kan jag inte skriva det här, då jag inte vill att alla ska veta vad det handlar om, men jag har tagit tag i ett av mina största problem, ett problem som jag absolut inte har skapat själv, men som jag har fått "lida" för i hela min vuxna ålder, men nu har jag börja lösa upp allt, och det kommer gå sakta men säkert men tillslut kommer jag  att vara fith four fighting! :D
(men det kommer väl dröja några år)

Sen kan jag ju skriva så här: jävla kärring.
Nu vet iaf en vad det är jag pratar om ;)

skriva av sig is the shit tydligen, om ni frågar mig ;)

puss puss ♥




Bara för att det är så många som gnäller om tankafett.


Dom har inte lagt ner, dom finns på den här sidan tankaner så nu kan ni tanka filmer igen, och jag måste slå en trumvirvel för mig själv, att jag är så pass vaken att jag kollar upp saker ist för att börja göra grupper på fb om att tankafett är nerlagt, för så är liksom inte fallet ;)

Så nu vet ni det, 1-0 till mig :D
Det gäller att vara smart ibland, eller att ha en smart pojkvän ;)

Testar


Testar att länka lite, inget seriöst alltså ;)

Hm.se

Bara för att se om det funkar ;)

Det slog visst slint..


Haha ja igår alltså, vad fan höll vi på med, helt jävla galna va vi haha ^^

det började med att vi drog hem till Ulli och satt där och drack, och spela ölspelet och sånt, och sedan drog vi ut på krogen, det vart statt! Det va jag, Tommy, Johanna och Johanna, Ulli orkade inte följa med (synd för dig för du missade en bra rolig kväll haha) ;)

På vägen ner så åkte Neter förbi oss, och på något konstigt höger slutade det med att vi åkte med dom ner till statt,  lite väl trångt med tanke på att bilen redan var överfull, så skulle vi in i den oxå, kan ju inte påstå annat än att det gjorde bra ont i benen, men ner kom vi iaf!

Sen sprang vi runt lite inne på Statt och töntade oss, drack cider och allt möjligt, och va anmält flumma, men jag tror att det var den där lakris shoten som gjorde att det tillslut slog slint totalt, för när vi skulle gå till max och käka så hittade vi en kundvagn, och av någon konstig anledning så satte vi tjejer oss i den och så fick Tommy köra oss till Max, haha ja, här vart man fjorton igen, tydligen.

Inne på max satt det en kille som såg ut som en bög, jag va snabb på att tala om det för honom och satt och jävlas med honom om allting i stort sett, tills han fick nog och drog, haha hur jag är!

Ja det hände mer saker, men det va dom sakerna jag minns bäst, det vart verkligen in i dimman igår.
men så kan det va ibland.

skriver i morgon!


Gårdagen.


Ja det blev en rolig föddelsedags fest iaf, synd bara att Tommy fattade att det va något på gång, men vi fick ju kul iaf :)
Lite roligt va det ju att göma sig på töntiga ställen iaf, haha. ;)

Tommy fick en vinflaska av Johanna s och Johanna H, kinderägg av Ulli och en Cigarr av larsson, haha och han som inte ville ha någon föddelsedags presenter, för nu måste han ju köpa till andra när dom fyller år, och han hatar att köpa presenter, men det ska nog gå bra ;)

Lite besviken eller vad man ska säga är man ju på folk som inte ens kan höra av sig och säga om dom kommer eller inte, men det spelar ingen roll egentligen, alla gör ju som dom själva vill ^^

Haha jävlar vaf full Susanne blev igår, hon va nog kvällens underhållning ;)

Nä nu ska jag ringa Hanna och prata lite med henne, och sen funderar jag på att ta 5.

over and out


Känner mig ensam..


Idag vaknade jag ca 10 i 7, anledningen va att min kära far bestämde sig för att ringa och kolla hur det va med oss just den tiden på dygnet, och hans försvar? tja han jobbar natt, nästan varje dag och tycker att klockan 7 på morgonen är en normal tid att ringa och prata med folk helt enkelt, har man jobbat natt i ca 5 års tid, med en dag ledig i veckan och semestern på sommaren, så blir man väl antagligen skadad, det skulle iaf jag bli ;)
Så jag fick helt enkelt rycka upp mig prata lite med pappa och leka lite pyskolog oxå för den delen.

Min syrra har ju kommit in i "tonårs trotsen" nu, lite sent är det ju, men hon är ju som sagt några år efter, så pappa och hon drar inte alltid så jämt, och varje gång dom bråkar så hotar hon med att hon ska åka till mamma osv, plus att hon vägrar gå till skolan, vilket är bra dumt, eftersom hon desutom går en utbildning, inte det smartaste draget om man ska ha betyg, men som hon säger till mig, jag har ju inget att säga till om, jag sköte mig ju inte själv.

men ädå vill jag ju vara där, och förklara för henne att hon måste gå klart sin utbildning och göra något med sitt liv, ist för att bli som jag och gå o söka jobb, och aldrig få något, men hon lyssnar ju inte, självklart det gjorde inte jag heller när jag va 14 :P

På tal om utbildningar, det finns en fotokurs som man kan gå, kommer inte ihåg nu vart det va någonstans men jag har det på tungan.. Men jag skulle så hemskt gärna vilja gå den, jag har allt som behövs, förutom en system kamera, och dom är ju så förbaskat dyra.. Jag har viljat gått på den kursen sen jag hörde talas om den, för ca ett år sedan, men det går ju tyvärr inte eftersom jag inte har den där jävla kameran för 10 tusen, så det är bara att skita i den drömmen oxå ;)

Men tänk er vad kul, jag ligger i buskarna och knäpper kort på en massa kändisar och får pengar för det, de skulle ju vara underbart :D

nog om det!

Jag känner mig extremt ensam nu, Hanna är hos gammelmormor och jag vill bara pussa och krama henne! men snart, ska jag ringa till henne och prata, om hon har tid med mig vill säga, det är inte ofta hon har det när hon är hos gammelmormor ;)

Tommy är iväg till Sthlm på en kurs med jobbet och kommer inte hem fören i kväll, men det är ju lika bra, för i kväll händer det grejor här! Så jag ska ligga kvar här i sängen och dra mig en stund, sen blir det upp och städa och kanske en sväng ner till stan, men får se vad som hinns med :)

nä nu vart det ett långt och ointressant inlägg, men jag bjuder på det! :P

over and out



Hanna på stranden i sommras, nybadad och allt :)♥
nu tycker jag minsann att det är dags o bli sommar igen!


Bikini på Nelly.


Jag har precis färgat håret, det skulle bli lite rött.. det sluta med att jag är knall röd uppe på hövet, och typ mörkbrun i resten av håret haha så det kan bli.
jag får leva med det ett tag, men eftersom jag är så förbannat jävla söt så väger det ju upp det hela ;)
fult hår kan helt enkelt inte förstöra min vackra nunna. ;) (läs ironi)

Jag har designat en bikini på Nelly.se mest för skojs skull, men det skulle ju ändå vara kul om ni röstade!
Jag försökte klistra in koden och länken här.. men det funka inte, blir så less! hur fasen lägger man in länkar i  inläggen? :P

Men iaf, jag länka min bikini på Face, så nu får ni allt rösta på mig, även om ni inte gillar den, ok? ;)

Men nu ska jag iaf titta runt lite här, sedan blir det väl sängen för min del, det blir ju en lång dag i morgon.
men det kommer bli kul :D

Åh, vad jag saknar min snuttisunge, hon förgyller verkligen mitt liv! Det blir så fruktansvärt tomt utan henne ;(
Men helgen går snabbt, och när hon kommer hem så ska jag pussa sönder henne :D ♥

Bye bye


Tröttast ab.


Ja, extremt trött är jag, men ändå tar jag inte tillfället i akt och sover ett par timmar, ist så har jag satt igång en diskmaskin och sen när den va klar så körde jag igång tvätt maskinen och har små plockat lite..  korkad är vad jag är, jag borde ju egentligen passa på att sova ;)

Igår hade vi iaf kalas för Tommy, det va riktigt trevligt och gick realtivt bra, lägg märke till att jag skriver relativt nu,
Hanna fick ju sina små spel så att säga, men i det stora hela så sköte hon sig utmärkt :)

äsch. skriver mer senare, va inte så tagad på det här märkte jag..

Bye bye




Jag vill inte ha några "bloppis" kommentarer.



Jag tycker att det är jätte smart och smidigt att man kan köpa och sälja via bloppisar, men jag själv är inte intresserad av att göra reklam för era grejor, och är det något jag vill köpa så hör jag av mig själv.. annars håller jag mig ärligt talat helst till Tradera.

Så nu vet ni det ;)

Grattis :D


Min Älskade snutteplutt fyller hela 26 år idag :D





♥Grattis min tokiga fisrumpa ;) ♥