Det känns inte bra.

Absolut inte bra, jag är så orolig.
har sån jävla ångest och vet inte vad jag ska ta mig till.
fan!

ingen bra dag..

Jag har ont på två ställen samtidigt, huvudet och ma
gen, känner mig ju självklart på tipp topp humör då, eller?

När jag skulle handla mjölk på konsum så kom jag på att jag hade glömt kortet hemma! :@ fan vad grinig jag vart då, och så skämdes jag ju självklart, gah. så det var bara o hämta Hanna på dagis, och gå hem, så nu måste jag väl snart ge mig ut och handla, så jävla otaggad på det :@

Och Tommy han är ju bra rolig, eller inte! :P
Jag- varför kan inte ni killar ha såna här besvär och ha piss ont i magen en gång i månaden för?
Han- vadå, vi har ju andra bekymmer, som bilar och sånt!
WHAT??

Kan säga att han fick ett cigg paket på sig då, hmp.

nä det är absolut ingen bra dag, och Hanna är som en tonåring; nej jag ska inte ha dom skorna dom är fula! Jag tänker inte lyssna osv, ja ni vet ju hur det låter.

städa behöver jag oxå göra, wohow!
tvätta klart sängkläderna oxå, ännu roligare och det blir ju ett projekt i sig att försöka få det o torka innan det är dags för Hanna att lägga sig.. aja.

over and out.

idag har det inte hänt ett skit..

Har varit en helt vanligt icke händelserik dag.
haha var rätt så länge sedan det va så ärligt talat:P
men iaf, Tommys Edhardy keps kom idag, så han kommer väl prova den så fort han kommer hem antar jag :)
Sen va jag på Konsum i skranta, och handlade hår nålar och nya hår snodar, har märkt att hårnålar inte är det lättaste att hitta i affärer längre, varför? haha!
sen köpte jag även frimärken, vet inte om han som stod i kassan var trött för jag sa; så vill jag ha 6 frimärken oxå! okej en hel karta alltså, nej jag vill bara ha 6! ja, en hel karta? jag tänkte för mig själv; What det är väl 10 stycken på en karta, men whatever. så jag bara, jaja okej.
sen sa jag att jag skulle ta ut 240 kr, då svarade han 440? nej nej, jag vill bara ta ut 240- men du sa ju att du ville ha 440?
-nej men jag ska bara ta ut 240 kr.
då vart han nästan grinig ist, dålig dag eller vadå? ;)

Haha efter det hämtade jag Hanna på dagis, och gick till Birath och lämnade 240 kr.
så då vart jag lika fattig igen ;)

Hanna va lite gnällig på vägen hem, inte för att det snöade, utan för att hon va kissnödig, och ville sätta sig ute någonstans o kissa, men eftersom det snöade och va kallt= urinvägs infektion/sjuk, så fick hon inte det och då vart hon ju jätte arg på mig :/
i vanliga fall, om det hade varit vår/sommar så hade jag slängt in henne i en buske o låtit henne kissa, för hon var extremt kissnödig, och jag hade ju näsdukar och sånt i väskan, men nu fick hon alltså hålla sig:P

När vi kom hem så sprang hon in på Toa det första hon gjorde, och hon satt där säkert 5 minuter, och jävlar vad hon kissa! förstod varför hon va så gnällig, hon måste ju ha varit så kissnödig så hon hade ont i magen, stackarn :(

Haha kul o läsa om när Hanna kissar, men som sagt, har ju inte mkt o skriva om idag:P

a just ja, Susanne var här förut så jag färgade håret på henne, brunt hår med röda slingor vart det, hon vart så fin så ;) jag är ju ett proffs helt enkelt ;D

sen äre väl inte mkt mer, har pratat med Louice i telefon, om inredning, personliga saker osv, alltid lika trevligt att prata med henne ;)

nu slutar Tommy om ungefär en timme ^^ myspys♥

vilken dag..


idag har det verkligen varit slitage!
Först och främst hämtade vi hyllan hos Loucie, och den va inte lätt o bära, och Tommy den lilla jäveln (♥) han hjälpte minsann inte till och bar ner något :P han körde fram bilen och lastade in allt ist.
sen när vi kom hem så bar jag upp nästan hela hyllan själv, för han skulle parkera bilen (tog lite väl lång tid?) så då vart jag lite irreterad och tog upp alla tunga brädor själv haha^^ vilken mupp jag är :P

när vi kom upp började jag rensa ur gaderoben ur hallen, skulle som sagt rensa bland mina skor eftersom jag har den där gaderobs skoförvarningen nu, och det vart en stor hemtex påse med bara skor, som skulle slängas.. haha som tur var så va det Hannas och Tommys skor oxå:P  sen vart det en liten hög med sånt som typ inte är använt som ska ut på tradera.
efter det rensade jag ur en kasse med barnklär som jag fått av pappa, allt va typ killkläder, och en hel del dög inte ens te dagis kläder! haha en massa skit helt enkelt ;) men så hittade jag några guldklimpar, lite fina skjortor och så, och en del var det märke på oxå, så dom åker ut på tradera, men det andra skiten är slängt nu iaf ;)

efter det så tog jag och Tommy tag i sovrummet och rensade våran fina lilla hög som
vi har haft där ett tag nu, pga att vi inte har haft någonstans o göra av det, så det blev 2 påsar med papper och massa annat krimskrams från 2000 före kristus haha!
ja, herre min gud säger jag, den karln är inte bra på o rensa iaf, inte fören jag får fart på honom, för då går det minsann undan ;)

Hyllan hamnade i vårat rum, efter mkt om och men kom vi fram till att den inte får plats i Hannas rum, det blir på tok för trångt, och hyllan är för hög för henne, men vi ska kolla efter en liknande fast modellen mindre ist, kollade lite på blocket och såg en hylla som fans i Halsberg, funderar på att ringa på den, men Hanna sover ju inte än och det blir ett jävla liv så fort man pratar i telefon, så det får vänta helt enkelt ;)

aja, finns väl inte så mkt mer att tillägga:)






En gammal bild på Tommy och Louice, snart ett år sen bilden togs, tror jag :)




Lika gammal bild på Hanna och Louice :) Hanna har verkligen växt på ett år.. om man jämför med det här;

Haha hon har ju en bra rolig min på det här kortet :) men hon ser inte ut som en "liten unge" längre, utan hon börjar få långa och gängliga ben osv, buhuhu hon är ett stort barn nu! ;)




Haha så kommer en annan bild som jag tycker hon ser lite kaxig ut på;)




Haha mammas lilla sötnos ^^
älskar dig gummsan!
♥♥♥


suck


- Hej där, allas liv kretsar inte kring dig även om du tycks tro det!

Jag har iaf ett eget liv, och jag lever där efter.

så nu fick jag det sagt oxå, eller skrivet om det ska vara så noga ;)

Hopp nu sover Hanna och jag sitter här helt ensam, helt Lonley, helt glömd av omvärlden.. snyft :( ^^
tyck synd om mig!

aja :) va hemma hos Louice förut, så nu har hon  hjälpt mig att väga och packa parfymen osv, så fick jag lite fina kläder av henne som jag ska hämta i morgon :) najs!
köpte även en sån där "skohylla" som man hänger i gaderoben av henne, och nu när jag skrev det kom jag på att jag måste föra över pengar, haha glömsk jag är ;)
btw, så sen när den kommer hem ska jag rensa lite bland skorna, har så många, och det känns lite onödigt, för jag använder inte ens hälften. bättre o ge dom till någon bättre behövande då, som min lillasyster tex som sliter skor som en annan byter trosor ungefär (pga hennes sjukdom)
ska kolla vad hon har för storlek först, har för mig att hon har någon storlek större än mig, men vet inte helt hundra, vi får helt enkelt se vart dom hamnar :)

sen ska jag och Tommy ev köpa en aportekar bänk av louice, en sån där bokhylla vet ni? :P
pratade med Tommy om det förut, och han lät intresserad :)
men hade tänkt att ha den i Hannas rum, men Tommy tyckte att det va bättre o ha den i sovrummet och köpa en annan sån hylla till Hanna, som är modelen mindre, men vi har inte bestämt oss än, det kommer vi fram till när den har kommit hem helt enkelt ^^

ajust ja, jag lyckas ju sälja min kjol förut, susanne var här en sväng, och då sa jag att jag hade försökt o sälja den men att det inte hade gått haha och hon bara du får 50 kr för den;)
haha fan vad snålt av mig att ta i mot det egentligen, men wtf kjolen va ju bara använd en gång! ;)
lite snål får man allt vara ibland!

nä vad fan, nu har allt blivet endast svamel..
haha jaja, bloggen är ju typ min dagbok, så det är väl helt ok,
och det bästa sättet att skriva ner sina tankar oxå ;D

aja ska bära in min lilla Hanna här nu ♥

Natti natti

Måndag!

Idag har jag klippt Tommys hår, eller ja rakat det med en trimmer^^ vart riktigt bra faktiskt, har ju inte gjort det så många gånger förut, förutom på min lillebror som jag rakade ett kors i huvudet på bara för att jävlas.. iofs har jag rakat mina småbröder några gånger seriöst oxå, men nog om den saken ;)
Det vart iaf bra, och nu ser han ut som folk igen^^ HAHA!

Vi har varit nyttiga idag oxå, gick fram och tillbaka till Kronis och handlade, tunga grejor ofc;) men vi snodde Hannas pulka, så det underlättade ju lite. Det hade garanterat varit ett helvete att bära hem allt :P
så köpte vi faktsikt lite frukt och så oxå, Tommy ska blandannat ha det på jobbet ist för mackor.
duktiga oss ;D

Snart ska jag dra till Louice och väga min parfym som jag sålt på tradera, så får hon hjälpa mig och räkna ut fraktpris osv, jag kan ju inte sånt där, så lika bra att ta hjälp av ett proffs ^^
Haha lite ångest har jag ju över att jag sålde parfymen, inte för att jag vill ha den, den passade ändå inte mig, utan för att jag fick den såld så billigt.. suck. en Jessicka Simpsons parfym för 41 kr. men den som vann den gjorde ju ett riktigt kapp, så grattis till henne ;)

Haha jaja what ever ^^

skriver säkert mer senare, för den här veckan jobbar Tommy eftermiddag, det betyder att jag har absolut ingenting o göra efter att Hanna har somnat, och då blire lite mer bloggande ;)
men det gillar vi ju! ^^

en kopp kaffe och cigg på det här!

Herrå!



förkyld..

Japp idag rinner näsan som aldrig förr, mysigt.
kände redan igår att det va på väg o bryta ut, och i natt började det, yeey.
Igår hade vi lite soffhäng eller vad man ska kalla det, Johan, Ulli Mallan och Johan G va här
så drack vi lite smått, jag drack bara 3 cider, så brutalt var det ju inte ;)

dom drog vid tolv, så då slog jag och Tommy på en film, men jag lyckas ju somna efter halva, som vanligt^^

idag har vi städat hos sköldpaddorna så nu är vattnet mkt klarare :)
och Urban dampar som vanligt, måste beställa tid o klippa kulorna på honom och hoppas på att han blir lugnare.
Han är ju så lömsk! ena stunden är han go som fan, sen anfaller han en, vi har börja funderat på om han kanske är lite scizofren.

aja ska ta mig i kragen och städa här, måste orka det fast man är lite dålig, hushållet sköter sig ju inte själv ;)

sen hämta  ♥ i Halsberg :)









Blont eller brunt?
Jag börjar bli sugen på att färga håret blont igen, men vetefan, har ju lovat mig själv att aldrig blondera håret igen, men jag är så sugen^^ höhöhö^^
så vilket passar jag bäst i?

Haha btw, jag är ju inte direkt känd för att göra mig bra på bild, men det får gå :D

ove and out.

Fredag =)

Idag vaknade jag klockan 9 av att pappa ringde, höhö hör ju inte te vanligheterna att han ringer, speciellt inte så tidigt :)


sen ringde Louice och ville att jag skulle följa med te Thomas zoologiska och köpa en kattlåda, jag börjar fan bli stammis där^^ haha det va något akvarium som hade gått sönder där, så det va typ vatten i hela lokalen, stackars dom som måste städa upp det där ;) antar att fiskarna hade klarat sig iaf, skulle tippa på att dom vart nersläppta i något annat akvarium eller i bassängen kanske? :P vem vet ^^
lite komiskt va det ju iaf :P

Nu är Tommy iväg och käkar pizza med Johan och jag va duktig och sa nej ;) får fan bli ett slut med allt det där snart ;)

i kväll kanske det blir lite vin, men vi får väl se ^^

over and out


Säg Hello till..





ELVIS


OCH

HEDVIG





Hedvig är lite mer skygg än Elvis, men båda börjar komma fram mer och mer ^^ dom är så himla söta^^
så nu har vi två bebisar till :)

over and out!




stressig dag..

Idag har jag varit på Arbetsförmedlingen och skrivet in mig, sökt lite jobb och boka möte till på Måndag nästa vecka, efter det åkte vi in te Maxi en liten snabbis och handlade, fast det blev ju inte så värst mkt iaf, jag köpte 5 par strumpor te mig och 5 par strumpor till Fröken Hårdrock, för hundra kronor samanlagt, det kallar jag för att kapp ^^
Tommy köpte kalsongewr,strumpor och en timer som han ska ha till akvariumet!

Ja just ja, snart får vi hem små sköldisar, höhöhö! vi vet redan vad dom ska heta men än så länge är det hemligt^^
Tommy är snart klar med bordet, så då ska vi bara "pynta" akvariumet och sen hämta dom, blir väl senast fredag, eller måndag nästa vecka, eftersom dom har stängt på helgen :)

Haha Hanna i morse; Mamma du är världens bästa mamma! och jag vart jätte glad och sa vad söt du är gumman!
då säger hon; ja, jag har ju ingen annan mamma, så du måste ju vara den bästa! haha med det där lilla ligist flinet som hon brukar ha! snorunge säger jag bara ;)

nä ska ta och betala lite räkningar och sånt skit oxå :S usch och fy!

sänder en liten positiv tanke te Louice och Casper oxå!
finns här vet du! ♥

over and out!

Astrid Lindgrens värld =)

Jag har kollat lite på nätet om Astrid lindgrens värld, och jag vart positvit överraskad kan jag säga =) om vi åker någon gång i slutet av Maj, till den 4 Juni så är det extremt billigt, ca 850 kr för en övernattning i stugan, och 2 dagars entre till parken :) ofc är ju det här paketet för 2 vuxna och 3 barn, men det är väl antagligen samma pris för alla familjer skulle jag tro, men ska ringa och prata med dom i morgon när jag har laddat på telefonen, 5 kr kommer man ju inte långt på ;)

Självklart fanns det ju dyrare allernativ, med kök och sånt i stugan, men vi kommer ju garanterat äta någon ute mat, så då känns det onödigt att ha kök, right ? :P

Det bästa är ju att det inte är hög säsong, det vill säga att det är perfekt för fröken hårdrock att åka dit ^^
och åker vi en veckodag så blir det ju ännu bättre, så vi funderar på att åka någon dag på Tommys lediga vecka där i maj, juni :)

Det enda som kommer kosta extra än det här är ju Mat, bensin och säkert lite prylar där ifrån ofc, men det blir ju inte speciellt mkt, om man räknar högt på maten så blir det ju en 300-400 kr, bensinen drar väl iväg oxå, och shopping blir det ju garanterat en liten slant till, men ändå :) vi är ju faktiskt 2 st som betalar lite :)

plus att jag kan ju faktiskt göra matsäck, typ mackor och sallad, vi har ju en sån där kylbox ^^

ja det kommer säkert och lösa sig, och vi kommer ju garanterat ha en glad och väldigt lycklig tjej efter det :D





Den här starka damen kommer Hanna säkert skrytta om att hon har träffat efter vi har varit där ;)



Börjar bli rädd..

Vi måste nog försöka lämna bort Urban, det här går inte :(
Hanna är på honom hela tiden, rycker och drar i honom osv.
ibland är hon ju väldigt hårdhänt oxå.
Urban har ju redan sagt ifrån ordentligt en gång,
och ändå så ger hon sig inte, hon har ingen respekt.
nästa gång så kanske han klöser ut ögonen på henne,
eller biter henne riktigt ordentligt, det vet man ju inte.

och Urban, det är ju synd om honom med, för han vill ju inte!
Han är ingen sån katt, men Hanna har ingen respekt alls i mot honom.
Hon verkar tro att han är en leksak.. förbannade unge.

Det hjälper inte hur mkt jag skäller osv, hon ger sig verkligen inte.
så för bådas skull så kanske det är bäst att han får flytta, men jag vill inte!
men jag kan ju inte tänka på mig själv, jag måste ju tänka på katten och Hanna
först och främst.

jag är rädd för att det är den enda lösningen, och den bästa iaf för Urban.
inget annat vi har försökt funkar, så det är i stort sett bara det här kvar.
önskar bara att jag kunde komma på en annan lösning, och att jag
kan få Hanna att förstå att katten inte är en leksak och att han vill komma själv.
men om hon inte ens förstod det när hon blev biten och efter en massa tjat och bråk om den saken,
hur ska jag då få henne att förstå?

jävla skit på allt!!!!



vårdcentralen..

Idag har vi spenderat våran dag på vårdcentralen.. pga kattbett.
Igår höll Hanna på som vanligt med Urban, hon drar och sliter i honom osv, hon kan vara riktigt elak ibland. :( till slut fick han nog och bett henne, eftersom jag va i köket och dom två i sovrummet så var jag inte säker på om han hade bittet eller om han hade satt klorna i henne bara, det va lite svårt att avgöra. iaf så  hade jag uppsikt på det, och igår syndes det ingenting, men i morse när vi kom till dagis och kollade handen så hade den börjat svullnat upp, eller ja, den va bara lite röd. fröken sa att dom skulle hålla uppsikt och höra av sig om det blev värre.. klockan 1 idag ringde dom och sa att Hannas hand inte såg bra ut, så vi åkte dit efter henne, och mkt riktigt handen var helt svullen och röd :( ringde till karolina, Hanna tillhör ju den vårdcentralen men ska egentligen tillhöra bagängen, men det är en annan historia ;) men där hade dom telefon tid halv 3, och jag var ganska så upprörd då så jag kunde inte vänta 1 och en halv timme innan jag fick prata med någon så jag skrek till Tommy; vi åker till akuten!! haha helt upprörd ;)

när vi kom dit så sa dom att ja, Johanna behövde träffa en läkare, men att det skulle ta flera timmar på akuten, så det va bättre o åka till vårdcentralen, och så ringde den snälla sköterskan ditt så då fick vi en tid halv 3, ist för o vänta på att få ringa vid halv 3 ;)

vi fick sitta och vänta på doktorn i över en halvtimme och sen när vi väl fick komma in så tittade han bara på Hannas hand och sa att han skulle skriva ut pencillin. Jag hade väldigt dåligt samvete för att jag inte hade kommit in igår osv, så jag förklarade för läkarn och det inte såg så farligt ut i går, mest som två små hål och ingen svullnad m.m men han verkade ha bråttom och lyssnade knappt inte, men han skrev iaf ut pencillin.

Hanna fick tuggummi från apoteket bara för att hon va så snäll och sköte sig hos doktorn, sockerfritt och allt oxå :)

Fan vad dåligt samvete jag har, jag borde ju ha åkt in med henne direkt, men jag hade ju även tanken att hon har ju fått stelkrampssprutan och det va ju ingen svullnad då och allt det där. lätt o vara efterklok heter det ju..

men iaf, just nu känner jag mig som världens sämsta mamma.

aja ska kolla på tv med Hanna och Tommy nu.

over and out


Present problem..

Jag och Tommy firar ju ett år snart, och då vill jag ge honom en liten ett års present, men jag har ingen anning om vad jag ska ge honom! har kollat efter ett silver armband till honom, han har ju ett sånt Halsband, men han tappade ju bort armbandet för 1000 år sen eller något, när han va och bada. Jag vet ju att han vill ha ett sånt, men problemet är; jag hittar det inte! det verkar som att dom har slutat sälja det eller något, har kollat i stortsett över allt, till och med på tradera, men nej det finns inte där heller :( så jag får helt enkelt komma på något annat med det är väl inte det lättaste :/ vill ju ge något personligt, men inte så puttinuttigt om ni förstår ^^
Hittade en sida där dom gör egna smycken, och där fanns det ett halsband, som man kunde skriva namn osv, men det kanske blir lite för tjejigt? :P aja.

jag får väl ge honom en snusdosa eller något sånt ;)

over and out

Jag vill åka utomlands!

Jag har aldrig någonsin i hela mitt liv varit utomlands, never, never, never! om man nu inte räknar Finland vill säga, men det känns inte så utomlands ärligt talat ;)

Jag skulle vilja åka på två utomlands semesterar i år, en med Tommy barnlediga så vi riktigt får njuta av att vara utomlands, och en med Hanna och Tommy, så hon oxå får en utomlands semester ;) men aja det är bara drömmar, för det första så måste man ha råd, och desutom med två semesterar, och jag är ju inte  miljonär direkt.. tyvärr ;)

Så måste jag ju även våga sätta mig på ett plan, och det skulle ju vara ett mindre projekt i sig.
Haha vågar ju inte ens åka balder på Liseberg.. så ja, kanske om jag är riktigt jävla packad ;)


iaf skulle jag ha pengarna, så skulle det ändå nästintill vara omöjligt att komma utomlands, om vi inte bilar eller åker båt.. och vem har lust med det? bara för att jag inte våga sätta mig på ett flyg ;)

Haha så det får väl förbli drömmar helt enkelt :)



Funderar på att köpa en sån här och ha mina skor i :) känns som att det skulle kunna vara en bra investering :) eftersom jag och Hanna har börja samla på oss en hel del skor..