Pojkar förblir pojkar, men flickor är.. ?




Jag tänkte på en sak häromdagen faktiskt, det är ju så att folk säger ju jämt och ständigt, att män förblir pojkar, dom, växer aldrig upp och allt det där.

När våra män var små så lekte dom med sina bilbannor, sina radiostyrda bilar och sina vanliga leksaks bilar osv. Idag när dom är vuxna, så samlar dom gärna på riktiga bilar, leker gärna med bilen när dom är ute och kör, och ingen skulle ju tycka att det var det minsta konstigt att en vuxen man har model bilar,eller en radiostyrd hellikopter, eller sprang runt i skogen och sköt varandra med paintboll gevär, ellerhur? Det är ju så män är, för dom växer ju ALDRIG upp.

Men om vi vänder på steken, växer vi tjejer upp då?

När vi var små så lekte vi med dockor, ibland lekte vi mamma och körde runt dom i dockvagnen, bött blöja och kläder på den, "mata" den med välling, och la den i docksängen, sjöng för den osv.
ibland så sminkade vi vårat dockhuvud och gjorde frisyrer på det. (även barbiedockorna, och klippte hårt på dom) vi satte på våra barbie dockor fina kläder, och dom skulle på fest och träffa killar, känner ni igen er?

Nu till saken, vi är exakt som männen!


Visst vi leker inte med dockor längre, men vi sminkar oss själva ist för dockan, vi fixar håret på oss själva, och kan stå i timmar för att välja ut snygga kläder inför en fest.
lite senare i livet (dock tidigare för mig) så får vi barn, då springer vi runt med barnvagn, bytter blöja och sjunger och matar våra barn.
Grejen är ju att vi redan har grunden till allt det här, för vi har ju övat på dockor.

Så visst, pojkar förblir pojkar, men flickor förblir flickor.. fast vi är ju snäppet mognare än pojkar iaf ;)

Haha ja, det ä vad jag har funderat på och kommit fram till iaf :D

over and out.




Kommentarer
Postat av: Emma H

Som man märker också så får pojkar alltid vara pojkar om dom vill. Men vi tjejer måste växa upp annars jävlar ungefär =) :P

2010-02-27 @ 12:04:23
Postat av: Åsa

Jo det är sant det du säger Emma :)

2010-02-27 @ 12:31:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback