Snön är jobbig, men bra rolig när den drabbar Stockholmare ;)

Haha seriöst, jag måste blogga en gång till idag, för det här tar priset :D

Men alla vet att det är mkt snö, att det är snorhalt över allt osv, men ändå fattar inte folk att det tar tid att ta sig fram?
tågen står stilla, och tunnelbannan i Sthlm står still, haha och gissa vilka som drabbas av panik?
Grejen är ju att dom får ersättningsbussar, men eftersom Stockholmarna är kända för att stressa, så kan dom inte gå lungt och stilla på en buss, utan måste knuffa, buttas och slå sig fram till bussen, för stockholmare är ju regeln att man måste hinna först till allt.

Så istället för att ta det lungt så drabbas folk av panik? men kom igen nu, det går väl för fasen inte fortare för att folk tränger sig och beter sig som apor i bur? Ni gnäller på kaoset, men att det är ni som orsakar den största delen av kaoset tycks ni inte förstå?

Varför inte bara vänta lungt och fint på bussen, ställa er i kö och gå på som normalt folk, sen när den bussen är full, så väntar ni på nästa som dyker upp några minuter efter den första, sen blir det samma visa igen, och skulle det bli så att det drar ut på tiden, att ni kommer för tok för sent till skolan/jobbet osv, så ring då och säg det ist! Dom vet ju hur det ligger till och har garanterat förstående för det.

Stockholmare beter sig ju som att det skulle vara världens undergång eller något liknande, visst förstår att det är jobbigt att inte komma fram, men man behöver ju inte gripas av panik för det, företagen gör ju så gott dom kan får att få fram er ditt ni ska, men ändå så ringer ni och skriker och bråkar på dom, jag menar, dom kan ju inte ha 1000 bussar i beredskap, och dom kan ju omöjligvis hjälpa att det har snöat så mkt.

så skärp er nu, även om det är bra roligt för en annan att läsa om er ;) hahahhahaha! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback