Jag spådde mig för år 2010 på nätet! ;)

Det som var;

Dam i bägare visar på en känslosam kvinna som är i kontakt med sina känslor, hon är intuitiv och mystisk. Detta kort kan visa på en graviditet. Dam i bägare är passiv och kan vara lite utav en drama queen. Hon är bra på att lyssna på andras problem och är mycket empatisk. Hon engagerar sig i andra och bryr sig mycket.

det som är;


Medveten, realistisk, hårt arbetande, genomtänkt, envis, målmedveten, praktisk ung man. Det kan också stå för Säkerhet med mer tillgångar, trygghet och stabilitet.

Det som kommer;


I detta kort skapas balansen och stabiliteten efter en jobbig tid med många förändringar. Lugnet efter stormen, man finner harmonin i tillvaron och mår bra psykiskt och fysiskt. Detta kort symboliserar den gyllene medel vägen, man har lärt sig innebörden av ordet lagom, inte för mycket och inte för lite. Det står också för andlig upplysning, bra kontakt med guide, man lyssnar på sin inre röst. I en kärleks relation står detta för en stark kärleks relation där man känner att man hittat sin tvillingsjäl eller den rätta mannen i sitt liv. Två blir ett.

Det känns ju faktiskt lite skrämande iaf! Jag tror att 1 är det som händer i början av 2010 och att tvåan är det som händer i slutet, och det i mitten är 2010 i överlag, så fattade jag det iaf ;) haha va faktiskt bra mkt som stämde överens ändå.. så lite läskigt är det ju;) men det kommer ju från nätet så man får ju ta det med en nypa salt iaf ^^

sidan heter iaf;
http://www.spadom.se

din livspartner;
En mogen man med mörkblont till brunt hår och med ögon som är blågrå/mörkblå, blicken kan anses som kylig. Han är erfaren av relationer sedan tidigare och har troligtvis varit gift/sambo och har barn sedan tidigare. Han är i din ålder eller äldre.

Haha ja det stämmer ju ganska bra det här med :)
Det endas som fattas är väl den kyliga blicken och att han inte har barn, plus att han inte va gift men sambo ;)



Kommentarer
Postat av: snart ung 3-barns mamma:)

Hej!

Äldsta är 3 haha :) hon blir 4 i augusti.

Yngsta är 2 och blir 3 i oktober.

Kul att du läser min blogg :)

2010-01-16 @ 20:20:48
URL: http://twinklebaby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback