8 gånger då det inte är så "underbart" att ha barn.



1. När du har slitet med maten en hel dag och gjort tex potatis gratäng och fläskfile, då petar dom bara i maten, när du där i mot gör pulvermos  och köttbullar så är det den godaste maten dom någonsin har ätit.

2. När dom ropar från sitt rum och säger kom och titta vad jag har gjort, du kommer in och får se att hela vägen är fylld med färg från en tuschpenna, och ungen frågar: visst är det fint mamma? (ännu värre är det ju dock om vägen när ny målad)

3. När du precis har dammsuget hela lägenheten, och ungen kommer in med ett ton grus under och i  skorna.

4. Du kan inte ha något hemligt inom familjen, säger du eller gör något så kan du räkna med att både dagis personal och kompisar får reda på det. (tur att hon inte har kommit på oss att sexa)

5. När barnet duschar och tvättar sig själv, och du kvittrar om hur duktigt barnet är, när du senare ska ta din dusch så upptäcker du att barnet har lekt slut på både dit schampo och balsam.

6. När barnet har en dålig natt, först gnäll halva natten sen kommer barnet in och lägger dig hos dig, och snor då all plats och allt täckte hela natten = noll sömn för dig.

7. När du vaknar en timme före klockan ringer och tänker: gött jag får sova en timme till och sluter ögonen 5 sekunder senare känner du att ungen står och tittar på dig och 5 sekunder efter det så är skrik festen igång: MAMMA JAG VILL HA FRUKOST! MAMMA JAG MÅSTE KISSA.

8. När barnet har sönder något och skyller på en låtsas kompis eller rent av katten.

Läs med en nypa salt ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback